Wednesday, January 26, 2011

... Thanks Sis Kojah ...

Wahai Sis Kojah ...ya ampon sbb bila dpt2 je gift nie, me terus diam seribu bahsa.  Sori banget......
Thanks sis for the lovely gifts, FM & notebook from Thailand :)  I loike banget :D  Akak harap website yang i bagi tu ada sedikit sebanyak tolong you...

Sis Kojah aritu nak ke Krabi so, dia tanyakan sesiapa tau tak hal ehwal pasal booking hotel nie kat sana...I gave her 2 websites.  Satu website nie memang very reliable sbb setiap trip ke Indonesia yang i dah pegi, i booking hotel online guna website nie je : http://www.agoda.com or satu lagi website nie tapi nie i lum pernah try le, http://www.hotelcombined.com.   Website nie sis Amy Sw33tdarling pernah recommendkan kat i... Dia pernah buat booking online tru tis kot.  So, if sesapa nak travel, leh le try booking online nie.  Everything jez at your fingertips je nowadays kan.....  

Nilah antara keuntungan berbloggingkan, leh tolong menolong.   Sharing is caring maaa........ 

11 comments:

rATu kEBaYA said...

Alhamdulillah... rezeki bukan sahaja dapat sahabatkan

~ Lady ell ~ said...

wawawawa....tambah lg fm u sis ekk.

thnx bg link website ni.mana lh tau bleh guna masa akn dtg....tp tah bila:P

Kaseh said...

rasp...kita bila lagi nak ke krabi? hehe

Hezesuze said...

weols pun pernah sekali jek booking on9 thru agoda tu...huhu

Dee said...

agoda tu mmg memudahkan..thx sis for the anak2 lembus..

tigrismalaya said...

thanks for sharing..bole try ni..

sesambil kata nk tolong menolong kan...haa pegi lagi klik la HB mak uols..hehehe

rasp said...

ratu kebaya,
: betul tu...syukran syukran

ell,
: betul tu, mana tau ada rezki gi jalan kan...leh belikan FM utk i skali hahahahha..

kaseh,
: laaaa semalam i pegi dlm mimpi i, tak jumpa u ponnnn...

hezesuze,
: oooo dah pernah cuba try testing ek...

dee,
: u r mooooost welkam..

tigrismalaya,
: ok nanti i pi klik2 k...

Softtouch [Hanim] said...

betul sis..ni lah kelebihan berblogging...tlg menolng antara satu sama lain..

sw33tdarling said...

eehh tetiba namaku di kredit walaupun benda tu dah lama hikss

mummysyafie said...

sebab tu saya suka dunia blog..hihihi...

sebab tu gak saya kenal akak macam sis ni..muahhh...

kojah said...

my pleasure kak...

akak, sorryyyy tak sempat nk jumpa...nih main passing2 je kan...

nanti ada masa kita cemolot eh...