Tuesday, January 4, 2011

... something different ...

Dah lama banget w'ouls tak pekena Johnny's...so makan petang ye di Johnny's je.  Again  doing something different kan.....

Selalunya masa 31st December, w'ouls dok umah...malas nak keluar...lepak depan tv lagik best kan...tapi malam 31st bebaru nie, tengok Sapphire masih active 10 lagik sooooo last minute decide nak terjah tengok fireworks tapi takmo le masuk KL kan...nanti jenuh jam..So, cari port yang orang ramai berhenti...

Dapat gak tengok the fireworks, guna hp camera je.....
Cuba tengok pics yg kat bawah sebelah the fireworks tu...jam tak hingat kan....nie ekceli nie atas flyover tau, kete park at  all three lanes tu...w'ouls  park kat bawah, jalan kaki naik atas flyover nie...tak sempat naik sampai atas, fireworks dah start :D  OK laaa dapat tengok...then menapak balik ke kete w'ouls kat bawah..sib baik park bawah, tak jam, jalan  balik umah pun clear, tak jam, legaaaa :D

Ok gak sekali skala layan nie :)  Masuk kete dalam 30 minutes gitu, Sapphire pun zzzzzzzzzzzz...k lah..dah leh balik so tat famili Sapphire pun lehn join zzzzzzzzzzz skali :D  Gitulah, how we spend the last day of 2010.... doing something different with our love ones....

14 comments:

Joy said...

sesaknye jlm mlm NY..kami lepak2 kt rmh..

sisdee said...

wah rajin..kita mlm new year tu tido tak hingat hahahahah tak smpt le nak countdown hehehehhee....sbb siang tu dah letih gile berjalan lupa diri hahahahahahah

wahida said...

saya semenjak dah beranak pinak ni lama x celebrate merdeka atau new year..x kuasa nak harung jem...tapi masa bercinta dulu, semua pun terjah jer...hehehe...

SyaNa said...

kami pn benti kt hway jek sis
dpt la tgk sipi2

ZanaNordin said...

shedaaappp steamboat...tp tak pernah plak try johny nyer sis

mlm tahun baru kami dirumah saja sis...tak kemana2 pun

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xtgk fireworks tue...huhuhu best kan...

nurHeart said...

syoknye spent time dgn famili mlm NY yek :) as for me, mlm NY tu tggal berdua je ngan anak kt umah, hubby keje, same goes every year, dah biasa.. :)

Cik Wanie said...

dah lama teringin nak pi mkn kat Johnny's,
tapi masih belum bkesempatan lah,
huhuhuhu

btw,
Happy New Year 2011 to u akk...:)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sw33tdarling said...

flyover kat mana ni sis...? i tgk fireworks dr balkoni umah jer.. nasib baik balkoni umah i ngadap town, nampak gak laa skit2 walaupun tak besar....

Jom Join GA PILIH THEME BLOG

eLLy said...

sekali sekala letak keta kat tengah jalanm pun best kan ;p

i tengok dari bilik hotel je :(

PerantauSepi1306 said...

uishhh byknye keter kat sittew... me tgh lepak tgk tv skali dengo bising2 baru terigt.. ehhhh new year, bukak langsir and saw a lot of fireworks di udara :) so niceeee kan hehehe....

Softtouch [Hanim] said...

tahun ni kami xtgk pun nbunga api..kalu tgk pun sama mcm sis p flyover n sama2 ngan org ramai yg tgk bunga api tu....

ch@ said...

owh, memang duduk rumah je bila malam2 mcm ni, masa bujang2 dulu heaven la pergi cari bunga api. melepak kedai mamak sampai ke pagi. hahaaa. sekarang dok berkepit ngan famili je.