Tuesday, January 11, 2011

... simple but fun activity ...

After majlis 2 in 1 tu....ikut this hepi girl yang dah puas lari2, tengok aktiviti seterusnya....
What is she watching....

Tempat kejadian, Litar Kereta Kawalan Jauh, Tasik Titiwangsa....

Layannnnnnnnn :)  next aktiviti, horse backriding *ihiks* yoyo ooo je bunyinya ....
Sebenarnya, dah lewat nie, nak naik yang carriage dah close..yang tinggal kuda nie je...tu pun sbb caretaker dia sesaja layan w'ouls nie...patut dah tutup dah...thanks ya, dapat le sapphire merasa naik kuda 5 round...satu round RM1...

Tu je ler aktiviti w'ouls last wiken....lepas tu, balik rumah, rilek2, malam layan AJL25 plak.  How i love the weekends able to have some simple but fun activity with my family.....

18 comments:

Kaseh said...

berani sapphire nek kuda tu eh...

Dee said...

wah..bestnya..nti nk bwk anak2 dee lak naik kuda di titiwangsa..

wahida said...

eh, betul ke sis, satu round singgit? nak bawak anak2 gi situ jugak la...

IdaShah said...

kuda ku lari gagah berani...
best sapphire naik kuda

Joy said...

sis, berani ni ur dotter ni. my hero kecik nangis wa..wa...wa... hehehe

lily lotus said...

u tak naik sekali ke sis..hehe

nieda said...

saphire naik kuda, beraninya...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya.....sukala saphire dpt naik kuda yer...berani lah dia...

mummysyafie said...

sis..aktiviti ngan family paling best kan. eventho simple but pengalaman yang menarik.

aiDieNa said...

Dah lama tak naik kuda kat Titiwangsa.. tak tau lar my girls takut ker tak naik kuda nie.. ingat nak bawak jugak lar dorang try..

Ati Masrif said...

berani betul dia naik kuda tu ye

cantik templates baru..
share lah dapat kat mana
kita tgh cari templates baru
yg simple like this...i like!

ratna said...

rindunya tasik titiwangsaaaaa... selalu gak bwk anak2 pi sana petang2.

eLLy said...

haiwan yg paling i takut ialah KUDA ...


cantik dress sapphire

Hezesuze said...

seumur hidup weols tak pernah lagik naik kuda huhu

clust sepphire kan hehe

maya amir said...

bestnye dpt naik kuda..and die berani kan kan..baguslaa..:) kalau my son, mesti jerit2 dah..heheh

POSH76 said...

Dahler comel ada gaya model2 gitu berani lak naik kuda...bukan poney okey hehe

ct_nurmarlissaa said...

wahh..berani sungguh...sukaa tengok telatah saphire..comeii sungguh....

sw33tdarling said...

we ols berangan sampai ke sudah tak dapat naik.. asyik datang jer dah lewat petang... ehehehe

Tinggal 2 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG