Monday, January 31, 2011

... sabtu ku...

Sebekas kerepok & dvd "Beverly Hills Chihuahua 2" memang gandingan mantap :D  Nilah aktiviti melepaks  hari sabtu w'ouls...

Keluar jap gi tengok opismate bersalin.  Tahniah buat haya & hubby dengan kehadiran Akhas Jazel, baby boy uols...Punya syiok pegang2 baby sampai lupa nak snap pics :(   Lepas tu had dinner kat Burger King, 
Lepas dinner, balik rumah pack2 baju.  InsyaAllah tiada aral melintang, sampailah w'ouls ke Kuantan hari Ahad pagi.....


Kepada penduduk2 di Wilayah Persekutuan, selamat bercuti and Selamat Hari Wilayah...


Apa aktiviti uols cuti2 Hari Wilayah?

11 comments:

ch@ said...

sungguh saya cemburu. saya berkerja di selangor, huaaaaaaa =)

☆ lieya latif ☆ said...

sis pun balik kg yeak.....selamat bercuti sis yeak....

tgk sapphire mkn tu nampak sedap...dah lame tak pekena burger king nieh heheeheh

Softtouch [Hanim] said...

selamat ebrcuti sis..sy start cuti khamis tu smpai isnin...cina raya kita yg cuti lebih2...hehehe..maklumlah bos sy cina..

Kaseh said...

selamat bercuti dear.. ehh beverlyhills chihuahau dah ada part 2 eh.. nak kena carik gak la..

p/s: sgt geram sama saphire..kalau dapat ku peluk2 haishh..

nurHeart said...

kat jb ujan jek manjang, nak g memana pun tak selesa

btw, hepi holiday & hve a safe journey..! ;)

Hezesuze said...

26hb baru weosl pegi keratong rmh kazen abg pomen bertunang hehe

Dee said...

cuti seminggu ke sis? selamat hari wilayah eh to you too..

sw33tdarling said...

have a nice journey sis!!

kimmy said...

kimmy sara mcm nak pindah balik kl tetiba. tak dpt terima hakikat skrg menetap di selangor haha

anyway,slmt blk kampung

~ Lady ell ~ said...

opismate u tu bangsa apa sis...lain pulak nama anaknyer.

owh..sapphire yg menghayati fries nyer..sangat chumell

mummysyafie said...

weols bercuti arini. tapi tak gi mana2 pun sis. wawan demam..