Thursday, January 6, 2011

... rain, rain go away ...

Rain rain go away
Come again another day
Rasp wants to work
Rain rain go away
~ rentak lagu barney ;) ~ 
 * pics credit google *

Hari nie i start keje semula :(  Hujan plak tu syioknya kalo cuti leh zzzzzzzzzz je kan...mana ada leh zzzzzzzzz je...urusan sekolah anak2 camne....Cumanya bila pepagi hujan nie agak leceh skit le..nak bawa kids ke school, nak drive dlm hujan and wajiblah jalan-jalan nanti jam..  Ekceli i suka hari hujan coz terasa tenang and sejuk je, cumanya i tak suka petir & kilat...takut...

InsyaAllah settle keje2 kat ofis i will BW k..Errrmmmm uols suka hari hujan ke hari panas?  Have a lovely day....

17 comments:

zarin said...

sini pun hujan...sib baik husband hantar hasya pi kindy..kalau tk, mesti basah i :D

Ati Masrif said...

suka hujan kalau di rmh..nyamannnn

suka panas kalau ada plan luar

ch@ said...

Petaling Jaya hujan renyai. start keluar rumah hujan renyai2. KL bakal banjir kilat jika renyai sampai petang. kita suka hujan renyai2, best semua kreta bawa slow.

Hezesuze said...

tak bape suke ujan pagi uols coz kesian kt anak2 kan..nak pergi skol abis baju basah even pakai payung huhu

tapi ujan tu kan rahmat kan...yg buat beshnye kalo ujan di hari cuti...mau tarik selimut huhuhu

nieda said...

hujan pagi mmg best..cuma agak leceh sikit

POSH76 said...

hujan2 ni ZZZZZZ la paling bessssskan

tigrismalaya said...

hari cuti suka hujan....bole zzzzzzzz sampai tarik selimut...

tapi kalo hari2 ujan tak best gak, baju tak bole sidai..

Dee said...

suka hujan kalo ada kt rumah time cuti..bestnya..hehehe..

☆ lieya latif ☆ said...

tu la sis....ujan kan due menjak ni....sedap jek tdo kalo ujan2 nieh .....yg tak berape syok lik keje ar...sure jem....tapi ape2 pun ujan tu rahmat....

rATu kEBaYA said...

suka hujan jugak.. sejuk je... tapi tak tahannye asik berulang alik ke toilet je..

eLLy said...

i like hujan lebat dipagi hari, terutamanya bila kita cuti dan berada di rumah .. emm sungguh nyaman =)

ct_nurmarlissaa said...

ermm..suka nya SeJuK....hati ku...

Drama Mama said...

kalau hujan bagus untuk tido tak bagus untuk laundry...so ada alasan untuk tak wat laundry. ngeh ngeh ngeh!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

atty's said...

saya start keje semlm ..
arini pun cocer mendung je satu hari

Kamariah Awang said...

Kalau tak ada sesuatu kerja nak buat, suka hujan. Tapi kalau hujan banyak jugak kerja tergendala, kan rasp?

maya amir said...

betul laa kak..bile nak gi keje, uruskan sekolah anak..tapi ujan, bercinta sketlaa kan..heheh

sw33tdarling said...

this 2 days gelap gila cuaca walaupun dah pukul 7am...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG