Thursday, January 27, 2011

... r&r mata ...

Tengok dlm fridge ada timun...timbullah niat di hati nie nak R&R *rest & rejuvenate* mata i cam nie...
* gambar pics google *

Tapi baru beberapa saat je i letak, Sapphire nampak and ckp, "Ibu, jangan play dgn food...tak baik, nanti Allah marah"

Amik ko ibu...apa mau ckp, karang citer pasal kecantikkan dia fenin plak kan...adehhhh Sapphire, Sapphire, potong stim aaaa :)

*  today i ada board meeting...agak bz, slow & steady i will BW ya....entries semua adalah autopublish harap maklum :D

21 comments:

Kaseh said...

alahaiii clever girll....

|| A r a W a n i || said...

Hihi..
Sy suka sgt letak timun kat muka..
Nasiblah xda nak lagi..
Hahahaha..


comel jek anak akak tegur..

Ati Masrif said...

hehe..
payah nak soal jawab ..bila anak mulut bijak ni kan..

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahaha....so cute hoccay tau sis ur doter....budak bijak!!! heheheheh......

SyaNa said...

hahaha comel gile sapphire

rasp said...

kaseh,
: dia tu, mulutttt cam bertih gitu!

arawani,
: bestkan rasa sejuuuukkk gitu :)

ati,
: tu la pasal.. kita yg ajar dia jangan main dgn makanan, nanti Allah marah..kan dah kena balik :)

lieya,
: apa yg kita ajar, itu yg dia ingatkan sis...

syana,
: ibu sapphire comel tak hahahaha

Joy said...

sama dgn myson. I pernah guna ucang teh..dia pun tegur cam tu gak ;)

Softtouch [Hanim] said...

he he he...ha kan ....tp betul jgk tu kan sis..kalu kita ckp psl kecantikan dia pening...xpe xpe sikit lg dia besar dia tau lah pasal timun tu...saphire sgt bijak!

wahida said...

hahaha....x terjawab saya sis..kalau saya kena cenggitu...mmg potong stim sungguh!!

wida said...

sis, ada masa jom join..sy ter-tag sis lah..hehe
http://norwidadi.blogspot.com/2011/01/edit-photo-contest.html

Aanas said...

nengok gambo tu pun mata dah rasa segar.. lama sungguh2 tak buat cam tuh... heheh, anak2 mulut bijak cam ni kadang fenin nak layan kan.. sat lagi kalau layan timbul lagi soalan2 kiut yang lain, yang buat ibu2 makin fenin.. heheh..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

bijak bijak anak ibu.. pasni nak buat kena sorok2 kalau tak mesti sapphire sound ibu lagi. hehehe

eLLy said...

bila dia dah pandai bab kecantikan dia akan ckp ..
'ibu jng lupa basuh nanti semut gigit =)

AQisH said...

hahaha..kelakarlah sapphire..

rATu kEBaYA said...

pandainya sapphire.. terkedu dibuatnya

lily lotus said...

pandai dia tease ibu dia. walaupun dia jujur beri teguran. hehehe

sw33tdarling said...

gud sapphire.. next time u have to remind again yaa....!

mummysyafie said...

hihihi...clever girl. sekrg jangan sesuka hati taw..ni masa diaorg xplore benda baru. ada je yang jadi teguran diaorg

Dee said...

kehkehkeh..food utk mkn tau ibu..not play2..put on your eyes no no no....put in your mouth ok ibu..hahaha..

nurHeart said...

hahaa.. dont play wit food ye.. bijak tul si comel sapphire.. tu maksudnya dia dh blaja mhargai mkanan :)

~ Lady ell ~ said...

heheh..aduyai...bijak betul eh dier...