Wednesday, January 26, 2011

... pose ...

Sapphire nie ada angin posing dia...kekadang jalan dengan dia, she finds something interesting dia akan request utk disnapkan pics dia...Nie antara pics direquest utk disnapkan pics nye, di hari yang sama, kat Jusco Bukit Tinggi....

Kat waterfall katanya...padahal wall tu ada air turun gitu...

Amik mood CNY...bersama bunny...

Ni plak bersama bugs bunny....

With Pooh...

And lastly with Mickey mouse....

Mostly cartoon characters lah yang dia suka posing nie....memang sesuai lah dia jadik model blog i kan :D hehehehe

17 comments:

Kaseh said...

naper saphire namo senyummm...

atty's said...

ikut mood ye sapphire kalo nak posink.

wida said...

masam jer..hehe.
bad mood ek

Hezesuze said...

laaaa nape tak cakap pergi jj bukit tinggi....bleh weols terjah sana jumpa uols hehehehehe

☆ lieya latif ☆ said...

model cilik yg comel lagi cute heheehehehe......lieya suke jek amik gambar budak2 ni sis...geram jek tgk dieoerg posing heheeheh....tu la kalo kene angin mood nak posing best laa kan....kalo kene mood tak baik, marah lagi kite dok snap2 pic die heeheheheheeh

sw33tdarling said...

nak bergambar mmg ler kena ada mood wahai ibu....

rasp said...

kaseh,
: sbb org ramai lalu lalang...dia pose ala2 mau tapi malu gitu :D

atty,
: so far so good...slalu ibu dia paksa...tapi kkdg tu moodnye datang sendiri...

wida,
: bukan bad mood, cuma malu bila org lalu lalang tengok kat dia...

hezesuze,
: dekat ek...unplanned sebenarnya tu pun..

lieya,
: tul tu sis, i pun suka snap gambar anak2...leh simpan as kenangan kan :)

rasp said...

amy,
: ate ibu nie blogger...mmg suruh je si kecik nie posing..tapi gambar2 nie adalah gambar sukarela dia nak pose, cuma muka masam coz org ramai yg lalu lalang asyik laaa dok tengok kat dia...tu yg dia tak smile tu :D

wahida said...

mmg sesuai sgt jadik model, sbb dia comel sgt!!

eLLy said...

Model yg tak berbayar .. huhu sian sapphire. jng terkejut suatu hari nanti dia pun jadi blogger tegar mcm ibunye =)

Aanas said...

amboi2, comeynya posing.. ni sure menurun perangai omaknya suka posing2.. heheh..

MamaBatrice said...

ok dah tu..cuma kena senyum sikit..kalau tak lagi ler comel...

folder pic zana mmg penuh jer lah ngan gambar2 batrice sis..nak ambil gambar sapa lagi...dia gark ler yg balik2 jadi model kat blog tu sis

Ati Masrif said...

naper tak pandang camera cayang bucuk tu...

rATu kEBaYA said...

cantik je posing

~ Lady ell ~ said...

wah...makin bnyk la gambar sapphire dlm blog ibu kan...gud2...lps ni mintak2 mood die gini lh selalu..untung2 ada syrkt yg carik model cilik,dpt masuk magazine...:)

ratna said...

hik hik.. kalau dia tgh ada mood tu sis.. snap byk2..

mummysyafie said...

sis, nor suka gak pegi situ. byk choice kat butik guess..