Tuesday, January 11, 2011

... majlis 2 in 1 ...

Hari nie antara tarikh yang cantik kan...11.1.11.  Ada apa2 kejadian special tak? ;)

Ni stori on Sunday, aktiviti agak pack.  After a short visit ke emerald *again*, w'ouls ke majlis birthday anak kawan SH.  Rupanya-rupanya ada majlis 2 in 1, dia celebrate  birthday anaknya on same day togeder dengan  wedding adik iparnya.  Tak cakap awal-awal, w'ouls jez bawa hadiah for the birthday girl.  Untuk pengantin tu, w'ouls hulur duit je le....Pakaian w'ouls pun sempoi, berjeans bagai...sib baik yang tinggal time tu, jez famili members dorang coz majlis weddingnya dari kul 11 sampai 3 ptg, then 3- 5 sambung majlis birthday gegril tu plak.

Nie plak aksi si Sapphire sedang bersusah payahnya cuba tiup belon hahahahaha...

Lepas nie ada aktiviti sambungan...petang karang i stori ya...

11 comments:

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya bj sapphire....sukalah dia pg birthday party yer...

POSH76 said...

suka saphire dapat tiup belon yer...comei sangat hehe

Kaseh said...

geram tol tgk sapphire lar.. rasa nak geget2 pipi dia tuh..

rATu kEBaYA said...

suka saphire dapat pergi b'day ye..

nurHeart said...

wahh.. sapphire dh boleh tiup ballon :D hve a wonderful day ye..! ;)

mrsharis said...

Alololo..pandai ker tipu belon tu??? hehehe

sw33tdarling said...

hehehe.. cam surprise party lak kan... hahahaha

p/s: sis, kalau jadi 30hb ni spare time for me yaa!

Tinggal 4 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

Dee said...

cute betul si sapphire ni..smpi kembang2 hidung ar nak tiup belon..

mummysyafie said...

nor kalau bab tiup belon mmg takboleh. sebab tu kids selalu suruh daddy diaorg yang tiup. mummy nya semput..

miss nina said...

banyak belon tu, habis ke semua ditiup?

kids sukakan belon kan?

arianna adrizal said...

eee budak kecit ni geget pp dia baru tau ;p