Monday, January 24, 2011

... the loaf ...

As salam di pagi isnin yg ceria ini.  Pagi nie i citer me dating2 dengan geng bas skolah ofis, lunch hour, jumaat lepas w'ouls ke The Loaf..  Dah lama tak gi dating2, makan2 and gossip2 dengan dorang nie.  Kat opis pun bukan leh jumpa selalu....

Mdm Financial, Mdm Teep makan salad & soup, diet le tu *ihiks*  Makacih cik teep blanja w'ouls mamam..  Lenkali nak blanja ajak i lagi ya hahahaha...Mdm Sya makan chicken chop ~ nama sebenornya vogue sampai tak ingat ~

Mdm 1 je yang makan pastri2 nie for lunch, geng diet dgn Mdm Teep...I plak makan telur dadar ~ kes tak ingat nama vogue menu nie ~  tapi macm2 ada dlm telur nie, sausage, tomato dll...sedap tapi kalo ada sos cili lagi sedap :D
Makacih for the lunch and oso for the splendid time ....

Petang nie kita stori hari sabtu i yang superb best with bloggers plak ok.  Biorleh mereka2 yg lain stori mori dolu :D....

14 comments:

POSH76 said...

bessnyer ada geng satu kapla camni....hehe

wahida said...

kak, saya pun x leh update gambar ari sabtu tu, sbb x bawak kabel kamera...huhuhu....

@xiM said...

ooo tak ajak..

Softtouch [Hanim] said...

cantik2 food dia yer sis..mesti sedap....

eLLy said...

sis u bergambar dng sape tu.. mcm artis la :)

i cite kalaokey keluar esok =)

nurHeart said...

ladies & food mmg xleh dipisahkan.. *(^_^)*

rATu kEBaYA said...

release tension ye sis.. tu yg makan kat the loaf.. yelah kat opis pun susah nak berjumpa tu yg kena lunch sesekali macam nikan

Hezesuze said...

bila lak turn weols nak jumpa uols nie...psstt gi karok tak ajak weols pun ekekekekke

atty's said...

lapar lah tengok semua food tuh

Rinna said...

Sedap2nyaa makanan tuh semua.. makan plak ngan geng2 yg satu kapla meriah gitu.. :)

sw33tdarling said...

sib baik perut i dah kenyang!... hehehehe

rasp said...

posh,
: memang best la sis...

wahida,
: alamaksss...takpe takpe..esok u update tau!!!

axim,
: ooooopppsss..next round boleh aja...

hanim,
: cantik & sedap :D

elly,
: opismate i...dorang mostly vogue, i je cam bibik gitu hahaha..

nurheart,
: ya betulllll....

ratu kebaya,
: betul tu sis, kat ofis, seminggu skali pun kkdg takat selisih bahu je...bila dpt kuar mmg best laa...

hezesuze,
: ooopsss...next time kita arrange lain k...

atty,
: jom jom kita gi jamah...

rinna,
: tul tu...bila dpt geng lagi best le...

amy,
: ngehehehe..

mummysyafie said...

sis, cantik la kawan kat sebelah sis tu. anyway..terima kasih for the gift tu yer..

Kaseh said...

tak penah g the loaf...cam besh je..anyway sweet la kawan rasp tu..lawooo