Wednesday, January 5, 2011

... ku rela melepaskannya ...

Sedihhhhhh.....see see...my fav. handbag...walopun hanyalah Carlo Rino bukanlah LV, Coach dll tapi tetap pojaan hatiku.....

Nampak tak besi tu menerjahkan dirinya....so, dah try repair sendirian berhad, tak berjaya...SH siap cakap, beli je yang baru...tapi hatiku tetap sayangkan yang ini :)  takmo membazir ~ antara azam tahun baru ku ini ~ nak nak akhir tahun byk guna $$ utk persekolahan anak-anak....

Tapi memang dah tak leh nak repair & guna...kalo guna gak, takut tercucuk kat sesapa, baju leh tersangkut & terkoyak, ku rela melepaskannya pergi huhuhuhu thanks for the wonderful 2 years *over gitukannnn*

So, inilah penganti CR ku itu...
Macam nak sama je design dia kan, tak kisah le...i nak yg simple, spacious, murah and menawan hati i....grab nie on the last day of the sale...rege  RM119...murah kan...thx SH belanja wife u nie...i memang berpuas hati banget dengan pilihan baru i nie...

18 comments:

Joy said...

hbag hitam mudah nk matching bj kan..

sisdee said...

oh pnah jadi kat my elle bag...baru jek pakai masa tu..leh tkuar lak besi2 tu huhuhu (dawai ke besi ek) heheheh...masa tu bday pressie lak tu..syg gile i...sampai la ni i smpan wlu tak leh pakai :(

momguess said...

tahun baru
hbg baru
hahahaha

Ciklinn said...

huhuhuhuh sis pun sama sis akan guna sampai takleh guna hahahaha... cantik beg baru simple.. i likeee

☆ lieya latif ☆ said...

wah kelas sis....sembonia lagi tuuuuu penggantinye heheeheh...same laa kite sis, akan pakai sampai laa betul2 rosak.....so koleksi hendbeg tak le byk mane pun heheheh

Hezesuze said...

dulu weols pun suka pakai CR ni...dah 3 henbeg SR weols bagi kat adik sebab dapat henbeg baru lalalalala

cikpia said...

ha ha.......... perangai kita sama-beg jenis pakai buang. dah tahap kena buang baru nak beli baru. =)

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah sis beg baru tu....hitam..sennag nk gaya ngan baju apa2 pun

nieda said...

cantik sis..

nurHeart said...

so do i, suka yg simple2 jek :) so yg lama tu - "jasamu dikenang" lah jd nye ye :D

wahida said...

kak, kalau saya pun sayang benda yg saya dah pakai lama...siyes boleh nangis masa nak buang tu...huhuhu..
anyway, henbeg baru tu pun cantik la...

Dee said...

beg CR i pun dh kusam..tu yg tukar baru..ingat lagi masa beli ngan u..hehehe..beg u yg sembonia ni pun cantik gak..simple..

Kamariah Awang said...

Wow.., lagi cantik, rasp! Ma berkenan. Tapi kadang2 kalau yang lama masih boleh digunakan, sayang lagi kan nak dibuang..?!

maya amir said...

sembonia eh yg new one tu? i luv sembonia..my current handbag pun sembonia..tak mampu i nak pakai LV, coach ke..heheh

ch@ said...

rm119 murah? oh myyy. kita hanya 1 aja beg harga lbh rm100, yg lain smua rm30 kita guna sampai parah. kita sempoi aja, janji beg tu besar dan boleh sumbat novel dan barang2 lain.

eLLy said...

Patah tumbuh hilang berganti.. tapi kenangan itu tetap di hati..

wakakakakaka over kan ;p

sw33tdarling said...

wowww... selamat berhandbag baru sis.. yang lama usah dikenang.. hehehehe
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

PerantauSepi1306 said...

:D cam tau2 jer henbeg tu nak expire... slamat berkasih dgn henbeg baru plak sis!