Friday, January 14, 2011

... kelupaan ...

Dah nak masuk setengah abad bulan Januari, baru nak teringat ada nie...
Cantikkan gambar dia tu, cam 3D gitu....sebenarnya nie adalah table calendar 2011....from Vietnam with love. 
Last year December ke November gitu, SH ke Vietnam, antara ole-ole dibeli for me is this table calendar...I simpan sampai terlupa...Hari nie dok kemas2 kat ofis sambil membebel tak de table calendar yg cantik tetiba leh tingat calendar nie....sori laling, me kelupaan. Thanx again for this lovely calendar...At last ada gak table calendar yg cantik di atas meja ku :)

11 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

e'eh cute sis.....siap timbul mcm tu imejnye kan.....selalu kalendar dah abis tahun tu sure buang jek....tapi kalo kalende cam ni sayang nak buang ni...maoo simpan nieh....

Sharinginfoz said...

nasib baik jumpa sekarang, kalau le bukan dec baru perasan?

Kaseh said...

phew..sib baik jumpa..kalau tak kecik ati ur laling nati..dah dibg tak diguna lak..hehe

rATu kEBaYA said...

cantiklah sis.. masa tgk pic yg 1st tu ingatkan FM.. rupa2nya calendar ye...

sw33tdarling said...

cantiknya sis...!! me langsung tak dpt kalernda tahun ni... kalau ada lebih, hulur2 kat i...

**me ada tag photo kat FB..

Aanas said...

lawa.. satu jer ke laling u belikan? heheh.. i pun tercarik2 table calender ari tu, tetiba tup2 hasben bagi 3, tapi bukan le spesel punya.. customer dia bagi,tu yang dpt banyak.. heheh, besa2 punya jer.. now ni tengah menjejak diari.. agaknya sumer kompeni takde diari tahun ni ker? dok pusing keliling tanya kengkawan, sumer kata tahun ni kompeni tak bagi diari.. sumer mau berjimat cermat..

Dee said...

cantiklah sis..skrg mmg susah nk dpt table calendar pun..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cantik la sis....

Joy said...

tiap2 thn I pakai calender dari eon bank aja..supplier calender tetap ;)

Softtouch [Hanim] said...

cantik sis..ada imej 3D lagi

ch@ said...

cantiknyaaa, tahun depan kalender tu jadi mangsa buat kad beday tuk orang lain, takpun modified sikit buat frame, kasi tempek kat dinding. hiiii.