Thursday, January 13, 2011

... hoki baby ...

Gambar kejadian semasa cuti sekolah bebaru nie....one of the fav game utk dimain bersama, hoki baby....

Kalo gi main kat tempat permainan gini, semuanya duit duit duit kan, i make sure i tak spend more than RM10.  Kejam kan ngehehehe tapi rasa cam rugi spend banyak-banyak on rides yg sama je, cuma mungkin rides dia tu lagu lain2, bertukar wajah; aeroplane le, bus le, horse le...tapi fungsi dia ngokngekngokngek sama je :)  Sapphire memang suka naik rides tu, sib baik dia dah tau ibunya won't spend so much on it so, takat naik 3 rides the maximum, then dia stop le, main benda lain..

'Hoki Baby' nie confirm akan dimain beramai-ramai, take turn la..Sapphire lawan ibu or the sisters or the brother :) Sapphire tak kisah pun menang or kalah, as long as leh main and best of all, game 'hoki baby' nie keeps us all hepi :)

* alasan sebenar-benarnya, been busy...semalam tak sempat buat entri untuk autopublish, tak sempat reply komen & tak sempat BW...semuanya akan 'diqada' secepat mungkin, harap maaf :)

16 comments:

Sharinginfoz said...

budak2 suka main benda alah ni sampai lepaskan tension kan

Ati Masrif said...

teringat dulu2
selalu main game ni..angin je

Hezesuze said...

tak pernah lagik main game nie..hehe

POSH76 said...

Bukan takat budak yg suka adult pun suka gak ni...takper sis janji qada hehe

farra8979 said...

lame dh maen game2 cenggini.. ^_^

wahida said...

bolehlah geng ngan anak saya si abang tu...

Softtouch [Hanim] said...

samalah ngan anak sy tu..mmg akan singgah tmpat mcm ni..pun tak kan spend kan byk duit utk bnda tu....

Kaseh said...

tul rasp..game ni mmg besh..leh main ramai2...

rATu kEBaYA said...

saya tak pandai main hoki baby ni.. dah cuba byk kali memang tak akan masuk di fikiran.. hehehe

atty's said...

samalah sis..kalo budak2 nak main ..tak leh lebih rm10

sebabnya membazir je.ekekekkekek..

lily lotus said...

dah budak hepi main ni. mak budak lagiii hepi!

sw33tdarling said...

me never ever spend money kat tmpt gitu unless ada ride kat luar kedai..

tp baru2 ni, i sendir dah addicted temankan zulfan race car kat machine dalam sana.. but still, spent only RM2 for 1 game

Tinggal 2 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

eLLy said...

i klu bawak anak buah pun akan terkandas di sini .. tapi Mamu & Masy dia pulak yg layan benda nie lebih2 ;p

mummysyafie said...

sis..nor sumtime leh cecah RM20. abang sepuluh..wawan sepuluh..

ratna said...

main ni mesti gelak2 abis kan..

ch@ said...

kita tak penah main benda niii, kesiankan? mungkin akan main bila oni besar, habis la gerenti mak dia yg over dr dia nnt.