Monday, January 24, 2011

... heavy metal zone ...

Ya...jom jamming at di Red Box....
Lat ta li lat tam plom.....
Look into my eyes, u will find, what u mean to me.......
Kenangan yang terindah........
Perjumpaan bloggers yang sporting morting, malus tapi maussss :D  Aktiviti men'sumbang'kan lagu, satu acara santai yang merapatkan silaturrahim, antara yg dah lama kenal dgn yang baru nak kenal tapi dah terus leh ngam gitu.....

Artis-artis jemputan  model2 tak jadik yang hadir : 

Terimakasih kepada artis2 jemputan nie kerana telah meng'happening'kan event nie and kepada cik puan organiser ...makacih ya...Next dating bila?????

* Cik CT Elly, me pinjam dua tiga gambor u ya, makacih...

19 comments:

Joy said...

wah..semua sgt sporting!

sw33tdarling said...

me nak makan tangan ke tu...? heheheks

me sangat enjoy and thanks for the gift!

eLLy said...

gambar i gambar you jugak =)
next event di mana?? kuang kuang kuang

mummysyafie said...

ok..nx event kena buat proposal dari sekarang .kaki dah getaq² ni

atty's said...

wakkakakakakaka..semuanya dah kena rasukan ..

sis..thanks so much ..cute sngt2..
dan akak sgt suka adiah dia .sis mcm tau2 je.dia suka cermin..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sis....happening sgt..meriah uolls....semua sporting...

rATu kEBaYA said...

memang happening ye..

Cik Wanie said...

wah bestnya akk,
jeles i okeh,
hahahaha:)

bila nak dating ngn i plak nie,
hihihi:)

Hezesuze said...

meriahnye uols...jeles weols tau..so next time karok jangan lupa jemput weols tau huhuhuhu

GreenJade said...

perghhh gegar 1 Malaya demo...hehehe

Kaseh said...

waahhhhh nyesal giler tak ikut arituh.haishh..serius u all had fun kan...

Kamariah Awang said...

Macam kenal sangat2 yang sorang tuu..!

Dee said...

alah ma..anak ma lah yg sorang tu..yg tukang anjur ma x kenal..sis..thx for the gift..guess what? me x bukak lagi..tgh tgu line clear..kehkehkeh..

anyway, thx for coming..mmg we had a lot of fun kan..nti kita buat gathering lg ye...tgn dh ketaq2 gak nk pgg mic ngan remote ni..kehkehkeh..

Izan said...

menariknya...
semua org gumbira... =)

wahida said...

semua pun enjoy kan sis...anyway, thanks for the gift...saya sgt suka!!

Ati Masrif said...

salam rasp,

terima kasih yer

NeenaAnuar said...

hie.. salam.. terjah dari blog amy sweetdarling! sayang tak dpt joint hari tu sbb ade hal.. if not leh kenal2 kann.. btw.. salam perkenalan yeaa.. :)

cʏcʏʌαииιℓα said...

best time ni , hee :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best sangat....sangat enjoy...dan sangat suka dapat hadiah cute mute dari sis....dan sangat suka jugak lepas nyanyi dapat kek..hehehehhe...