Tuesday, January 25, 2011

... contest picture hitam putih


Sekadar buat renungan
Untukmu teman tersayang
Hitam putih masa depan
Sendiri yang menentukan
Hidup ini usah persiakan


Bahang karaoke lum reda lagi...nie part of lagu lama Shiela Majid...Sebenarnya i ditag oleh Sis Amy Sw33tdarling utk join contest contest picture hitam putih nie.....

Meh kita lihat syarat-syaratnya :
  1. okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni ~checked!
  2. letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni ~ checked!
  3. buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? *ayat yang simple je tau!*  kalau saya menang , saya nak beli aksesori beading utk buat beading.. 
  4. tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! ~ done
  5. tarikh tutup penyertaan : 1 Mac 2011 ~ noted!
Gambar yang dipertandingkan, gambar my precious gems le...

Sapa yang i nak tag ek...ok lah, i tag mereka2 ini ok.  Kalo yg lelain nak join, jom aaa..the more the merrier :)
  1. Hanim
  2. Hezesuze
  3. Dee
  4. Posh
  5. Syira aka sepatu hijau
Gud luck my fwenz....

9 comments:

rATu kEBaYA said...

gud luck sis.. cantiklah gambar ni..

Hezesuze said...

oh weols telah ditag huhu...orait will join this contest..haruss weols godek2 picta yang menarik huhu

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis..nnti sy buat yer..nak cr pic yg best nie...

Dee said...

ok..insyaallah dee buat eh..

mummysyafie said...

koleksi yang cantik sis..

gud luck!!

Kaseh said...

mmg betol2 precious... gudluck dear....

sw33tdarling said...

gud luck sis!!

sissyira said...

salam

good lap yea...

insyallah, jika berkesempatan syira joint..huhu..

mood nak joint contest down sekarang.huhu

siti fatimah said...

salam..hye tq join ! good luck :)