Monday, January 3, 2011

... aktiviti nak menghepikan semula ...

Sedihnya Sapphire tak lama.  SH terus bagi cadangan aktiviti nak menghepikan semula ibu Sapphire...dia ajak ke playground....Ok gak tu kan...

W'ouls terjah ke mana ek nama tempat nie...selayang kot, tak sure lah, tapi kat area2 kepong nak ke FRIM tu le.. kat taman nie memang ramai tul peminat layang-layang...

Hepi semula lah Sapphire dapat main playground....

Bukan takat playground je dia main, tempat orang senaman nie pun jadik playground dia :D

Ada tempat refleks yang pijak-pijak2 batu tu...
I try jalan dengan Sapphire...i nie terasa gak le sakit pijak, tapi Sapphire steady je, cuma katanya panas...Petang kan, so memanglah terasa panas skit je batu-batu tu....Tak tertahan i nak jalan sepusingan, half way, surrender.  Layan Sapphire main kat playground je le....

Tapi memang syiok tul tengok orang main layang-layang...sayang tul w'ouls gi tempat nie unplanned...Pakaian tak sesuai so memang tak leh nak jogging2, main layang2 bagai...nie leh KIV untuk aktiviti wiken nanti lah..

Jom kita main layang2....

9 comments:

Ciklinn said...

yeayyyy...mmg nampak sgt dah muka hepi anak dara tu...comellnyer dia sis dgn baju pink tu.. geramm linn tgokk

sw33tdarling said...

sis, kalau sakit tu maknanya kita mmg byk penyakit...

budak2 takde penyakit, sebab tu dia relaks jer...

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Hezesuze said...

betul kata sweetdarling tu uols...kalo jalan2 kt batu tu sakit tandanye ada penyakit mihahaah

PerantauSepi1306 said...

sukalah cik kiut miut tu wat aktiviti bebas ye sis.. neway, kalu mo pegi wikens, kena tahan umat manusia yg ramai.. parking pun payah gak rasanyalaa, unless kalo MPS dah sediakan parking yg luas skang nie : )

Kamariah Awang said...

Besar dan cantik sangat kawasan refleks tu ye rasp...

GreenJade said...

owhhh anak dara yg hepi ke..or mak dara yg telebih hepi nih hihihihi

wiken2 ramai org kat situ..sepanjang jalan jammed penuh dgn parking pengunjung..yg best nye angin kuat kat situ..mmg best main layang2 ;)

Eri-chan said...

masa kecik2 buat layang2 sendiri. entah budak2 skrg pandai buat tak..

Softtouch [Hanim] said...

betul sis...kat situ mmmg ramai org main layang2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan bawak anak main2 kat taman..dapat gak bersenam..n beriadah...