Thursday, January 13, 2011

... 1st GA by Hezesuze ...

Me telah di tag by Sis Dee untuk GA nie.  Mana tau tuah kan, dpt kasut baru yg lawa nie :)

Uols kalo tak ditag oleh i tapi nak join, boleh aja, simple and easy je syarat-syaratnya...

1. Haruslah menjadi follower http://hezesuze.blogspot.com dan juga follower penaja bersama http://justprettystore.blogspot.com .
2.  Haruslah buat satu entry pasal GA  nie...
3.  Letakkan BANNER di sidebar uols dan link kan semula ke entrynya...
4.  Tag 2 rakan uols but the more the merrier. 
~   So Sis Amy, Sis Hanim , dan Sis Elly jom join..
5.  Akhir sekali, jangan lupa tinggalkan komen di sini & juga email uols.. 
6.  Perhatian :  undian akan dibuat melalui random.org...

Sap sap soi je kan...Jom pakat ramai-ramai join sebelum tarikh akhir 17 Januari 2011.....

11 comments:

Hezesuze said...

yuhuu thanks uols sudi join my GA & gud luck!!

eLLy said...

opps ade nama ku disitu :P
Insyallah akan ku lakukan sebelum 17/1

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis..insyaAllah ye sis...

Dee said...

thx sis..sudi buat tag ni..good luck tau..

POSH76 said...

bess nyer hadiah kasut u...good luck yer sis

rATu kEBaYA said...

semoga berjaya sis

mummysyafie said...

nor pun kena tag..

sw33tdarling said...

hehe.. teragak dah nak join aritu.. OK, insyaAllah i buat k
Tinggal 2 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

Eri-chan said...

gud luck...kalau dah rejeki, raya cina dapat kasut baru.hehehe

Kaseh said...

goodluck dear... kita sama2 join ni..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik kan kasut nie...gud luck sis