Friday, April 30, 2010

... wishes ...

UOLSSSS....


and



smoooochhheess & hugsssss

... tengah2 malam ditegur plak ...

Pada pukul 12.10 tengahmalam, sapphire yg ntah ngapa tak mo nak tido, minta 'milk'. Ibu dia yang ala-ala malas tapi rajin terpaksa rela gi buat gak le kat dapur. She followed me sampai ke pintu dapur je...tetiba...

Sapphire : ibu....eeeeee apa tu....eeeeee

Reaksi ibu sapphire, memandang ke arah sapphire, tgk riak muka sapphire cam terkezut je, membuatkan hati ibunya dug dag dug dag. Dalam hati berkata, tengah2 malam ditegur plak si sapphire nie..... i tak brani dah nak menoleh ke belakang ....

Sapphire : ibu, ngok (tengok) laaa....eeeee apa tu....

Ibu : Dah dah, ibu dah nak finish buat milk, jom sleep.....(jangan pandang blakang.....)

Sapphire : ibuuuuuu...... ngok laaaa apa tu.....cocupine ek?

Ibu : ????????????????? apa? (tapi masih lum brani nak tengok..)

Sapphire : tu tu... ngok le... cocupine...nak touch leh....(sambil menuding jari ke arah stove)


Ibu : mana porcupine nye....(sambil toleh blakang i tengok kat sebelah stove) MasyaAllah.....

~




~




~




~




~






Nie lah 'COCUPINE' dia hahahahahaha....
Buah nona yang i nak ngap nanti...

Sapphire nie, buat lawak tengah malam plak dah hahahahaha.....kids' imagination kan hehehehe..

... ada 'ong'...

No. 8 slalunya direlatekan sebagai nombor bertuah untuk kaum cina kan. Tapi sebenornya ni bukan crite pasal ada 'ong' ke tak ... ni sebenornya pasal 'tag' hahahaha...

Cik Puan Sri Izan , telah menge'tag' i on this..the '8'th tag, suka suki i bagi nama tag nie.

1. go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. select the 8th photo in that folder.

3. post that photo with the story behind it.

~ Ni i edit guna photofunia and since then i guna nie utk screen computer i. So tiap kali buka my ofis computer, nie lah yg i akan tatap...my four darlings.

4. then challenge 8 blogging friends to do the same.
~ sesapa yang rajin nak buat silalah....coz rasanya ramai yang dah buat. Tak silap i, i pun pernah buat nie, tapi rasa cam nak buat lagi, so i buatlah *ihiks*

*****************************

Tugasan pertama dari Cik Puan Sri Izan, i dah settlekan. Dah settle tugasan tu baru leh tempek ini award...pun dari Puan Sri yang sama *ihiks* thx ya sis...

Bukan leh amik sebarangan....harus laaa ada syarat kan....10 things that makes me happy lalalalalala....

1. Happy birthday to you...eh eh tak le hehehehehe...bila with my family.

2. dipanggil "ibu, ibu...." cam besh je bunyi dia...

3. dipanggil "Ayang..." by SH *blush*

4. bila my family & myself dapat gud news, gud results, gud health bagai....

5. ada family reunion, plus makan2 besaaarrr punyaaaaa....

6. pergi holiday... melancong & melencong hahahaha

7. dapat bercuti dari opis, walopun tak gi holiday, dok umah je...

8. dapat shopping tak hengat donia *yuhooooo*

9. dapat spend time with friends plus makan2 besaarrrr punyaaaa *again* hahahaha

10. dapat ideas utk blogging yipeeeeee....

11. oppppsss 10 je kan....kalo nak buat list byk lagik kan hehehehehe...

Sebenarnya nak kena namekan 10 bloggers utk amik award nie TAPIKAN sesiapa saja leh amik award nie, i nak share2 dengan uols TAPIKAN ~ mesti ada tapinya ~ jgn lupa jawab soklan tu iye....

Have a great friday....

Thursday, April 29, 2010

... mood ke laut ...

Mode : Mood ke laut, hurmmmmm.. 2, 3 menjak nie, mood i memang kelaut laa. Nak tukar profession jadik fisherman kot tak pun jadik mermaid *ihiks* Taklah, penyumbang ikhlas menyebabkan mood ke laut : ~ gambar2 semua nie, credit kpd en.google ya ~

1stly pc kat umah i buat hal, bila on je ntah apa2 yg kuar. Kena virus kot. So tak leh le bertenet kat umah huhuhu. Kat opis plak, intenet limited...ada certain2 website kena block...sib baik laaa blog nie leh access...tu pun ada satu dua blog i tak leh access kat opis, slalu dok terjah kat rumah je, now dah tak ter-access. Sib baik gak sebelum pc tu kaput, ada kerajinan skit, prepared a few drafts. Kiranya now, masuk opis, jez publish kan je tapi ada gak i curi2 masa, samada lunch hour or after opis i buat....pada blog2 i yg tak terjah, maap iye....
2ndly, hp i pulak buat ragam...asyik2 keluar "Memory low. Delete some data" Padehal inbox, outbox, postbox *ihiks* kosong...image pun yg ada takat 4, 5 kerat je, aiyooooo. Message masuk, ada yg dpt tapi ada plak yg sangkut...tak tau le sapa punya yg tersangkut tu. Kalo benda tu urgent tak ke parah. Aritu dah gi tanya kat kedai, katanya probly memory card tu, so tukar lah sebulan lalu, tup tup dah jadik balik. Nak beli hp baru, benda tu tak tersenarai dalam bajet i, tak pernah tersenarai pun coz i nie mmg tak suka tukar2 hp. So, kalo2 i tak balas sms uols, jgn kata i sombong ek, kkdg tu sms tu tak kesampaian....


3ndly, si Aqua nie, dia kan an avid chess player sampaikan ke tahap mewakili malaysia ~ niat i bukan nak menunjuk2 tapi nak ckp betapa si Aqua tu serious on chess~ Bulan 6 nie nak fly lagik, ke philipines plak. Memanglah dia dah dok pi India la, Brunei lah, Singapore tapi tiap kali pegi i tetappppp akan riso. Risau keselamatan satu hal, makan minum satu hal, bajet ongkos pun kena siap gak sedikit sebanyak. Dah le tu, this year dia Form 5. Setakat nie, results monthly exam ok je kan tapi end last year dia kata this year nak slow down skit. Tapi i tengok tetap kat "Gear 5" lum masuk "Gear 4" pun, camne tu. Ibu mana tak risau kan. Nak halang dia pergi, kesian plak, ishhhhhh....



4thly, malas nak sentuh "hal2 ofis" Macam2 hal tul nowadays. Even i sebagai bystander pun ada gak terkena tempias dia and dalam tak nak involve pun, dorang menjejaskan keje i, how tu.... Eckeli, nie lah main reason tau hahahahaha tapi disebabkan tak leh nak buat ulasan terang2an, i letak last le hehehehehe...

Right now i am taking one day at a time, with a smile on my face tetapi kekadang tu tetiba rasa cam down je kan :( Rasa i lah, i jarang nak mengadu domba, merungut kat sini kan tapi tu laaa i nie manusia yg punya perasaan gitu ~ poyo nye ayat hahahahaha ~ skali skala ok gak melepaskan prasaan gini...

K lah, dah dah la tu dok merapu meraban... Jangan marah iye dgn entry emo i nie....

TAKE CARE & HAVE A LOVELY DAY......smoooches & hugssssss....

Wednesday, April 28, 2010

... soruuu ....

Disebabkan i lum lunch lagik nie....i nak mengenyangkan mata i dulu... hehehehe

Ni lunch i utk hari isnin...ekceli leh meriah gitu coz ada jamuan utk new directors yang datang melawat opis baru dorang nie...w'ouls staff lain tumpang sepinggan lah kan :D

Ni merupakan breakfast i utk hari selasa...homemade gak nie...by opismate....

Lepas tu dapat plak nie.....smoooocchhhhesss :D

Ni kudap2 i for lunch sebab dah kenyang dengan spagetti belah pagi kan....sedap tul kacang kuda rebus makcik tu...ada rasa2 berempah skit, see ada daun karipule aka daun kari plus cili kering kan.. Memang kena dengan piawaian tekak i lah :D
Nie plak supper i semalam...nona nona...zaman sekarang...sodap... makan sejuk2 plak tu ermmm yummy, i sorang je blasah buat nie plus yg lain tu dah selamat belayarzzzzzzzz....
and nie dapat pagi tadi....opismate i kasi, homemade by ibunya...makacih...awat bagi satu bekas nie je, lenkali bagi satu tupperware besar naaa hahahahahaha...

Brruuupppp mata dah kenyang, tapi mulut terkecur hahahaha..... Jap lagik leh le break kejap, bila big boss ciao, harus lah kuli nie bertempiaran mencari soruuuuuu kannnn ....
Uols lunch apa tadi?

... BFF ...

Ada sorang kezen i nie, anaknya, Rizq sebaya dengan Sapphire. Rumah w'ouls pun dekat2 je. Dorang berdua nie best friend forever (BFF). Kalo bior dorang nie main together, memang tak yah nak riso pun. Takat harini dorang lum pernah fight lagik la. Walopun kalo toy ada 1 je, dorang leh share2. At their age kan susah skit nak share2 toy nie....Hopefully sampai besar they can remain kezen & friends forever cam i dgn ibu Riqz and myself with a few other kezens who are very close cam dah anggap adik beradik je...

Photo Albums at WiddlyTinks.com

Gambar kat atas tu, masa last year nye raya. Dorang main2 kat laman rumah my bonda...Managed to snap a few pics.. See how the enjoy each other's company. Nak tergelak gak tengok pe'el dorang. Cam iklan 'Tan Hong Ming & Qistina' pun ada kan hahahahaha...

Ni plak gambar lama2 yg ada dalam simpanan i, aiseyman, naper plak tak leh load widdlytinks nie..takpe lah i edit cara lain laaa ...see dari kecik lagik dah bespren gitu....

Agaknya bila dorang besar mesti cam shy2 cat kan tengok tis pics hehehehehe....

Tuesday, April 27, 2010

... bedroom deco ...

I suka tengok buku2 deco. Lepas tu mulalah verangan. Especially kalo bedroom, living room, & kitchen...cam best je kan .... ntah bila i leh merasa leh buat deco vogue da vass gitu. My house yg sekangkang monkey tu skarang sempoi je..

Jom layan bedroom deco pics yg dipinjam dari en. google.....

Green lover...nampak kemas je kan...
Lomantika gitu....

Boys room...

Refreshing ....



So sweet bilik gegirl nie...


Dah tengok nie semua, mula la rasa ngantukzzzzzzzzzzzzzz je hahahaha....bilik mana pilihan kalbu uols....uols ada specific theme ke?

... berpizza ...

Malas nak stori...layan pics je lah ek..

Peace everybody. Emerald ajak berPizza utk sambut birthday dia. So, petang tu leh bawa Aqua out kejap from asrama dia. So gi amik, then apa lagi, sapedek...

Dah order, kita main posing2 dulu k....Isk.....dah setengah jam dah nie dok tunggu pizza., perut memasing dah berkeroncong, mulalah muka mencuka...sabar lah lalings, ibu pun lapar gak, tapi ntah ngapa, servis dorang malam tu adalah out..45 minit menunggu food tau....
Agate buat apa tu? Main sms pulak tu, no wonder cepat ke habis credit haippppppp...

Dah baca doa, tunggu apa lagi....ngap leee...Sapphire tengah nikmati pizza sampai tertutup2 mata dia hehehehe...


Jom pizza jommmmm....

* masih mode malas, publish n3 dlm draft je :)

Monday, April 26, 2010

... manjaku ....

Siapakah manjaku...ini budak kah....

Dia nie memang pandai memanjakan diri and oso dah terlebih manja skit coz SH, abang & kakak2 dia yg suka manjakan dia. I memanglah sayangkan my kids tapi kalo dorang buat salah tetap kena marah or tegur termasuk lah si Sapphire. Kiranya i memanjakan my kids berpada je. Tak leh over2 kang over spoilt pulak kan....

Sebenornya nie bukan nak stori pasal Sapphire pun...nie ha, kedai Manjaku Baby nie.

Ini kedai, adalah kedai wajib pegi tiap2 bulan. W'ouls suka gi beli pampers & susu Sapphire kat sini. Murah skit laaa. Kekdg ada gak gi beli susu kat kedai ubat cina tapi tengok rege lebih kurang sropa dengan kedai nie...So, tiap2 bulan wajiblah w'ouls ke sini.

Baju2 dia pun not bad gak lah..kalo nak buat baju basahan, memang boleh sesangat. To me reasonable harga2 baju dia. Banyak brand dia carry cth : Mickey, Tenderly, Pureen, Johnson dll...Semua keperluan baby pun leh dapat kat sini seperti baby cot, stroller dll...Memang one stop centre gitu. Ni i sempat nak snap coz kali nie i tak turun skali. Tunggu je SH dalam kete coz lepas nie nak gi sapedek kat McD...

Pics Sapphire yang kat atas tu lah aksi menunggu dalam kete & makan kat McD *ihiks* Udah besar si Sapphire, bila lah leh off pampers 100% nie hurmmmmm.....

#
nie n3 basi...terperuk dalam draf dah 3, 4 minggu kot...memandangkan tahap kemalasan dah menjelma, kuarkan n3 basi je lah dari blog terbiorkan :) Neway today me gonna be a lil' hectic. Ada beberapa org directors baru dilantik nak datang opis...sesi suaikenal gitu. So, tak sure sempat blogwalking ke tak. Neway, have a wonderful day!

Friday, April 23, 2010

... koleksi FMs ...

Lama dah tak update pasal koleksi Fridge Magnets @ FMs i kan... Jom layan antara my latest addition.

Ingat tak Aqua gi India for his Chess Tournament dolu tu..ni souvenir dari dia laa, tq darling.

Ni plak dari boss SH yg gi holiday ke Down Under, tq boss next time bawa balik koala bear k :D...

Ni from kawan SH gak, Nom, macih ek bila nak ajak gi holiday togeder2 nie...

Ni baru dapat last month kot...dari my fwen yang gi ke Japan, see still dalam plastik tu :).
And the latest one is yang nie, from one of the bosses kat opis i nie, dapat 2 minggu sudah kot, oso still dalam plastik hehehehe.
Ada lagi yang i nak gi collect...wah collect tu hehehehe. My SIL baru balik holiday, dia antara yang terkandas kat international airport bebaru nie, tak dapat nak balik ke Malaysia hahahaha...syiok lah dia tambah lagik holiday dia kan.. So,semalam dia roger2 i soh gi amik FM kat dia...tengok lah kalo rajin weekend nie gi lah, nak gak dengar stori mori holiday dia tu. Tak dapat gi, dengar stori pun hepi gak ngehehehe...

SH darling *dan dan tu darling ek*, kita bila nak gi holiday lagik ek...this weekend ke? Nak ke mana???? Paris? London? New Zealand? Apa? Hulu Selangor??? nehi nehi.... KL? ok gak tu hehehehehe....

Take care and HAVE A LOVELY WEEKENDS UOLS....

... florist ...

Kalo jadik florist best gak kan. Tiap2 hari dikelilingi oleh bunga2 je ....

Sebenarnya nie crite on 21 april hari anniversary i tu. Pagi tu ada mesyuarat kat board room tingkat i. So adalah sorang GM nie. Dia nie kalo naik floor i, mesti dia singgah bilik i untuk sembang2. I pun suka je layan dia crite. Macam2 lah dia akan stori kat i..pasal his family, his pengalaman, pasal artis ke apa2lah. Tapi kan semalam, dia masuk bilik i terus script nie tercetus :

GM : Eh, bila u tukar profession jadik florist nie?
i : En, naper plak dato' ckp gitu...
GM : * sambil menyengih * Dari luar i tengok your place is full of flowers...
i : isk dato nie, bikin suspen je tau....

Tapi bila i tengok balik ofis i nie.... Well, see for yourself lah .....
Yang i bulat2kan tu, brapa banyak bunga daaaaaa plus one pokok yg sememangnya subur je dok tumbuh tu..... yang bunga rose dalam balutan tu, i baru je dapat from SH *ater dah anniversary kannnn* yang lenlain tu, rasanya i nak kena keep skit laaa...dah menyemak plak i tengok hehehehe....Nanti nie nak kena re-deco balik la bilik i... Alahai bunga...bunga....

Thursday, April 22, 2010

... sopping raya ...

Yeah yeah nak raya hahahahaha. Ramadhan pun lum lagik dah nak hingaq criter pasal raya :) Sib baik qada posa dah settlekan...Uols dah habis ganti posa? Settle awal2 senang skit kan.

Bukan apa, i nie ramai ahli keluarga...anak 4 orang, mak paknya lagik, lum masuk bonda & PIL, adik beradik, ipar duai & anak sedara haaaa tak ke ramai yg nak kena cover tu...So, dah start lah sopping raya skit2. Kalo buat skali harung, mau i nangis...

Haritu jenjalan kat area Ampang Point, terpandang kedai kain nie, tak ramai orang. Gamaknya semua gi Jakel kot kan. Tergerak hati nak masuk. Bila dah masuk, tak kan pandang2 je kan, haruslah rembat skit-skit je. So utk baju raya anak2 dah settle. Mak paknye lum lagi. Probly, dapat gaji nie harus gi rembat kot kan. Warna tema? ooooo rohsia famili hehehehe...

Ada antara uols dah start tempah pun kan.....ermmmm, lepas nie, bab hantar tailor lah plak. Pada yg lum buat apa2, bila lagik....or perhaps uols suka yg ready made nye baju kot? Dah plan nak buat warna sedondon kaler apa? Apa kata survey........ ;)

... emerald @ kak chik ...

* amaran : entry yang paaannnjjaaannnggg *


Firstly ibu nak ucapkan : Happy Birthday Girl!

Pejam celik pejam celik, 12 tahun dah berlalu and tis little girl has grown up into a little girl...hahahaha. Semua ibu akan anggap anak dorang still little kan :D

Well, what can i say about you darling...banyak. She is the third child and is sooooo proud to be the 3rd child coz ibu dia nie pun 3rd child, leh gitu. Jarak dia dgn Sapphire is 9 years jez like myself & my adik laaa...and again she's also proud of this fact, sama je cam ibunya :D

Sentuh pasal soalan bersalin, I bersyukur sebab all four of my babies nie tak lah bermasalah. Tipulah kalo kata nak bersalin tak sakit kan, mestilah sakit tapi still it's bearable. I have 4 normal births without any epidural. Memang alhamdulillah syukur Allah swt permudahkan proses ini utk i....

Tapi masa Emerald nie 5 months old, i kononnya tak leh nak cope with house chores sambil nak give the best attention to my 3 kids so, decided amik lah maid. To me that was the biggest mistake tat i've ever made. Crite maid nie nanti i buat entry lain lah iye...

Then since umur dia 7 months old kesian kat Emerald sebab asyik keluar masuk spital je. Asalkan dia demam, mesti melarat ke batuk & bunyi cam nak asma and paru2 berkahak. So kena lah masuk wad at least 1 minggu utk buat fisio & sedut kahak...

Syukur alhamdulillah, bila umur dia masuk 2 tahun, tetiba je penyakit dia dah hilang terus...cuma now walopun dia aktif dgn sukan, kekadang tu walopun jarang2, ada gak dia terasa sesak nafas. Kena gi klinik, sekali kena neubiliser then sihatlah semula. Besides that, she is one happy active child....

Bila i found out that i was pregnant with Sapphire...risaukan how Emerald is gonna take it coz iyelah dia dah jadik anak bongsu for 9 years kan. Tapi syukur alhamdullilah, bila i inform je kat my kids, dia lah yang paling happy...siap cakap "nak adik girl tau...make sure girl tau" Wah, leh main demand2 lak tu hehehehe. And bila i selamat lahirkan Sapphire, Emerald menjadik seorang loving, protective, caring and responsible Kak Chik :) Takde langsung i pickup perasaan jealous from any of my other kids till now. Syukur sangatkan...

Emerald nye interest, byk persamaan dengan i. Dari segi being active kat skolah pun sama dengan i...Both of us are sportswomen gitu... then dia suka arts and craft sama lah dengan i...So sempena her birthday, i gave her tis....
Ekceli nie i dah lama belikan, simpan dulu kat opis, petang semalam baru bawa balik for her. Leh le sharing2 dengan ibu dia buat scrapping hehehehe...

So, girl. Have a wonderful birthday and have wonderful years ahead. Ibu wants you to know that i love you dearly and ibu akan sentiasa mendoakan yang terbaik utk anak ibu. Ingat setiap yang you impikan tak kan datang gitu je, u gonna have to work hard for it ya. Ingat semua pesanan2 ibu tau...Love you lots darling, smooooccchhheeesss :)

Wednesday, April 21, 2010

... Nuraarin : Contest Perkahwinan Abadi ...

Sempena anniversary parents dia Sis Nuraarin mengadakan contest ini. So since today pun anniversary wedding i, i pun mengejoinkan diri dgn contest nie *ihiks*

Jom la join contest nie reramai...jom jom jom jom, jom join contest nie. Nak join mesti ada syarat2nya and soklan2 yg perlu dijawab. Gi lah terjah blog Sis Nuraarin nie....


1. Apakah tema perkahwinan anda.
~ tradisional & maroon kaler..

2. Hadiah kahwin yg istimewa dan kenapa.
~ mostly semua hadiah yg w'ouls dapat memang suka tapi i ada dapat 'satu warkah wasiat kasih sayang' daripada yang tersayang yang amat-amat i hargai, maaf ek sis, takleh reveal, for my eyes only laaa hehehehehe neway to me i anggap tu hadiah coz katanya "nie hadiahnya" bila di berikan i warkah tu....

3. Apakah door gift/hadiah untuk tetamu? (yang bertunang leh skip soalan ni tapi kalau ada lagi bagus)

bekas nie haaa, maroon kaler & tradisional ~songket maaa~ .... dalam tu letak potporri daun pandan & coklat.. tarikh kat pelekat tu 22 kan...sbb majlis nikah 21 april, majlis meraikan sanak saudara & friends 22 april.....

4. Hantaran perkahwinan yang paling anda suka?

of coz semuanya suka coz pilihan sendiri kan tapi i would say i paling suka i nye mas kawin i ni le, seutas rantai....


5. Ceritakan kenangan manis sebelum/semasa/selepas yang paling anda suka.

~ Sebelum majlis ~ segala persiapan hantaran, hasil kerjatangan sendirian berhad k so sampai ke pagi hari nak nikah i dok kalut touch up my last hantaran hehehehehe
~ Semasa majlis ~ time before nak nikah, baru sampai masjid, i ternampak my SH cam tergamam tengok i...then lepas dah settle majlis i tanya why i tengok muka dia cam tergamam gitu...dia kata i nampak cam 'bidadari' waahhhhhhhh dan dan tu feeeling lomantika d'amour tau hahahahahaha...

~ Selepas majlis ~ dapat amik one big family potrait of my big family of siblings, aunties, uncles kezen mezen yg rata2nya semua hadir...memang sronots sangat rasa time tu...till now i noticed most of my family members nie, kalo i gi umah dorang, tis big family potrait is framed up....

6. Sertakan gambar perkahwinan yang paling anda suka.
Gambar after nikah.....I rasa gambar nie cam suci murni gitu ghehehehe...ni lah ghupa i masa SH ckp i nampak cam bidadari gitu hahahahaha

7. Saya dambakan perkahwinan yang berunsurkan simple garden concept & tema putih & pepel kerana suka purple & garden sbb suka nature, simple & small jez for family maybe utk anniversari ke 25 ke :) (tidak melebihi 20 patah perkataan) cth : lebih kurang cam pics kat bawah tu....credit kpd en.google ya...
Gud luck buat kesemua peserta...

Akhirkata, ucapan HAPPY ANNIVERSARY kat parents Nuraarin and have smoga berbahgia hingga akhir hayat...

... on our anniversary ...

I'm thinking of all
that we've meant
to each other
through all of
the changes life sends....

And all of the times
we were there
for each other
as partners
and lovers
and friends...

The good times, the bad times,
the everyday times
have taught us
the meaning of caring...
i'm so grateful
for the friendship and love
that we're sharing...

HAPPY ANNIVERSARY SH & love u lots!

Syukur alhamdulillah kita masih disini bersama keluarga tersayang meniti hari depan kita...Smoga Allah swt memberkati & merahmati hubungan kita sekeluarga hingga ke akhir hayat....

Tuesday, April 20, 2010

... menodai ...

Cantik tak flower deco kat meja i nie...tu bunga pelesu iye, bunga plastik daaa...utk mata i yg kurang seni nie, mmg dah cantik lah kannnn :D

Sebenornya dah lama flower tu dok kat blakang i tu...Tapi kan petang semalam, i terprasan sesuatu...

See.....see....
Yang dalam kotak tu....tu putung rokok iye....siap ada abu dia tau...huaaaaaaaa sapa lah yang telah 'menodai' deco i nie.....sungguh kureeeennnnnngggg!!!!

Takpe lah friday nie, i akan cuci the whole thing....gamaknya nie hint nak soh i cuci deco yg dah lama tak dibersihkan nie kot hehehe ... Wah! Positif thinking gitu :D