Thursday, December 30, 2010

... tenangkan jiwa ...

Semalam hati gundah gulana...dagdigdug jantungku...camne nak tenangkan jiwa...gini caranya...
Mari mewarna nghehehe.....Apasal hati suspen gitu, sebab bola laaa....isk cam tak leh nak pandang screen je...so bila sapphire kuarkan buku mewarna dia & ajak i join dia, release skit rasa suspen tu... mmg leh rasa tenang aaa bila mewarna tu hehehehe...

Sebenornya i bukan pandai bab-bab bola nie pun dan setelah sekian lama i kureng skit nak tonton perlawanan bola kebangsaan kita....now i tertarik semula...Sebabnya suka sgt tengok team Malaysia nie main...they really work as a team and tak putus asa and corak permainan dorang pun mantopsss...

Tahniah buat team Malaysia.... akhirnya Piala AFF Suzuki 2010 menjadik milik Malaysia..dan semoga kita menang banyak lagi perlawanan di masa hadapann.....ehem ehem Jumaat cuti ekkkkk :) yabedabeduuuuuuuu...
 

14 comments:

ch@ said...

kita pun suka mewarna bila kebosanan. paling best buat handmade cardla, tapiii taktau nak bagi pada siapa, hehe.

kita pun seram sejuk tengok bola malam tadi, doa je cepat tamat 90 minit. hihiii.

☆ lieya latif ☆ said...

same ar sis...lieya pun semput napas tgk semalam...seram betol indon mengasak.....seb baik menang jugakkite kan hihihi......

ape2 pun fahmi mmg teraa laaa.....ikutkan dah bape byk gol leh lepas tu.....seb baik die terra tampan segala serangan indon....

maya amir said...

i leh tertido tgk bola..hampeh tul i..tapi bile announce cuti, i laa yg galak giler..kekeke

IdaShah said...

tahniah pd pasukan malaysia. bab cuti tu yg best..

sw33tdarling said...

i pun nervous tauuu malam tadi.. tak pernah2 tgk bola, sama naik join & hubby
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

syira aka sepatu hijau said...

salam

selamat pagi, cantiknya lukisan tu :D

nak boley hihi

tigrismalaya said...

hahaa...best layan anak mewarna...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun tersuka ngan team msia..paling suka ngan fahmi...sgt teror lah dia

Hezesuze said...

aduaii ingatkan nape tadi huhu...tapi game kt mesia ritu lagi syook tengok huhu

nurHeart said...

ur doter mcm my lil girl gak - suka mewarna, she likes to draw too :) ermm.. besok cuti yek, slamat bcuti..! ;)

ieda said...

bila main dgn anak rasa macam cepat ja masa berjalan..

Ati Masrif said...

Tahniah Harimau Malaya

tiba-tiba minat nama Fahmi ..huhu

lily lotus said...

yerlah sis. i pun ikut seriau tau..mcm nak tunggu result exam pulak

PerantauSepi1306 said...

yeszzz!!! i pun tak ske tgk bola.. cuma amik tau pasai result je... hehe u know aiman paling sukak sbb dia mmg minat sgt team nie sejak dari awal tahun 2010 :)