Wednesday, December 8, 2010

... teater natrah ...

Sambungan entry pagi tadi :)

Lepas dah jumpa adik SH and Sapphire dengan gumbiranya ikut dorang, w'ouls pun ke Istana Budaya.  Nak layan teater Natrah.

And masa tu, leh plak terserempak dengan Sis Masviona....  Apa lagi, sembang2 lah kejap and snap pics. :)

I nie memang minat tengok teater so to me,  memang best lah teater Natrah nie.  Ni lagi teruja nak gi tengok especially bila ada macam-macam kontroversi pasal teater nie kan....Para pelakonnya semua best2.  Dalam serious jalan cerita nie ada plak scene2 yg kelakar especially part si remy tu menari ala-ala hindi :)  Gelak gak lah penontonnya....

Tak nak bercerita panjang pasal nie, cuma satu je komen i, memang sepatutnya 'patung kristian' tu tak perlulah besor-besor.  Kalo letak kecik pun orang dah tau, tu gereja bagai....Besides that, overall it was a superb show.

SH beli buku natrah nie.  Sis SH memang suka nak gi q amik autograph.  Dulu masa teater Sri Mersing, i  ada layankan dia q bersama, tapi kali nie i cakap kat SH, i letih so, SH minta his sister tolong signkan buku tu...w'ouls dok kat tepi tunggu dia hehehehe...

Balik rumah, Sapphire lum tido.  Layan dia kejap then dalam kul 12.30 tengah malam baru lah dia nak tido....Thanks kepada adik SH sebab babysit kan Sapphire, dapatlah i gi layan teater :D

11 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya g tengok teater....

Ya ALya said...

tak pernah g tgk teater....

imz said...

im seumur hidup tak pernah tgk teater lagi..

masviona said...

sis, weols xdpt amik autograph pun coz tetiba depa kena bergegas g jupe vip katanya

kalau tau sis g nonton sama leh kita set time awal2 kan....ritu tak sempat sembang sgt lah

nieda said...

i belum pernah lagi tgk teater.nanti nk try.

tigrismalaya said...

adoi..missed lagi natrah..
plan nak gi tak xsempat, en hubby asik busy jerk..nak pegi ngan kengkawan tak taw maner nak titipkan lil irfan pulak..huhuhu

nice blog uols..

sw33tdarling.com said...

my mom dah lama request suh ajak dia tgk teater... tp asyik kebetulan dia ada kat KL, takde teater yg best

~ Lady ell ~ said...

wah..bestnye..siapa dpt sain autograph artis lagi...:)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya tgk natrah.....mesti bestkan...xpernah tgk teater

eLLy said...

isu patung tu dari natrah musim pertama hingga kini masih belum reda .. erma kena lebih sensetip pasal isu ini

lily lotus said...

remy tu mmg funny. haritu tgk drama dia jadi mat bunga. menjadi sgt lakonan dia. minatlah kat diakan :)