Friday, December 3, 2010

... subway ...

Hari yang w'ouls kuar gi beli cadar tu kan...lepas shopping harus lah nak gi kenyangkan perut...Terus gi makan kat Subway.  Sebab apa Subway?  Tu soklan i kat SH sebenarnya...cam kezutan coz memang pun i dah lama dok tingin nak jengah ke subway tu, tetiba SH ajak...Cam sehati sejiwa gitu aaauuww eeee gatalnya hahahahaha  Ooohhh sebenarnya SH ada simpan kopun yg makan 1 free 1 tu...ok lah tu, i tak kisah asal dapat gi makan...

Si kecik nie kalo gi makan pizza or makan sandwich kan...dia mesti dan wajib pow w'ouls nie...

Nampak tak apa dia pow...

See, dengan bahagia dan penuh perasaan dia makan pepperoni tu...Pepperoni tu lah fav. dia and mangsa kena pow slalunya ibu dia laaa...ibu mithali kan slalu mengalah untuk anak2 *wink wink*.

Kalo dapat kupon tu memang berbaloi-baloi gi makan.  Dah lah sedap & healthy, dapat free satu plak tu..Look out for the coupons dalam newspapers nanti ok...

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU uols and take care!

17 comments:

imz said...

tak pernah g makan kt sini lagi..nk kena try jgk nt ni...

eLLy said...

yeszaaa food yg sunggguhhh healty ;p

pssttt kita pun sehati sejiwa coz eLLy baru je cerita semalam ;p

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

nak citit yang..

Dee said...

amboi..kemain lagi nganga mulut anak dara tuh..nak sket leh?

maya amir said...

bile tgk die makan, terasa mcm nak mkn subway laa pulokkk..hehehe

maya amir said...

bile tgk die makan, terasa mcm nak mkn subway laa pulokkk..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita baru balik dari lunch subway hari nie...heheheheheh

SyaNa said...

subway mmg sedap & healthy kan sis
:-)

Sharinginfoz said...

not bad subway ni

Softtouch [Hanim] said...

oooo kupon dia dlm sokkabar yer...betul healthy mkn nie tapi sy xbape kenan sgt sbb byk sayur..he eh he

✿....rossa alina....✿ said...

hammmbboooooi....penut berselera dia makan.. :)

Hezesuze said...

sedap ke uols subway nie?? coz weols tak pernah try makan lagik huhu

atty's said...

sedapnya sapphire makan ..untie jeles ni ,

sw33tdarling.com said...

aishhh i plak tetiba teringin nak gi makan

Kamariah Awang said...

Sehati sejiwa begitulah yee... Kalau terdetik dihati seorang, yang seorang lagi macam tersentuh sama.. Hehe, itulah bahagia namanya kan..?!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

codapnyaaaaaaaaaa... sedang berpantang ni, lama tak makan bnde2 gini.. aduhhhh...

mummysyafie said...

last friday lunch ngan eida kat subway..lately nor tengok byk entry subway erkk..dah musim bersandwich kot sis