Monday, December 27, 2010

... stoberi masam ...

I nie sebenornya teringin bebenor nak ke Cameron Highlands (CH) tu...macam mengidam plak gitu kannn hahahaha bukannya jauh or susah tapi ntah naper, tak kesampaian gak ke situ.  Dah lama bebenor rasanya i tak ke CH..Timing memasing nak gi tu cam tak kena je.  Next year, nak gak cuba cari timing yg sesuai ke situ.....

So, utk membalut luka dihatiku *over sgt kan* dapat beli stoberi masam dari CH nie pun jadiklah nghehehe...i suka makan stoberi, tak kira masam or manis.....bukan i sorang je, the girls in my family semua suka but the guys tak suka....W'ouls kenalah beli 2 kotak, sekotak tak cukup...beli kat care4 je...murah, sekotak tak sampai RM5.  Makan sesaja pun sodap..letak dlm cereal cam pagi tadi pun sodap....
Terubat gak keinginanku nak ke CH tu :)

16 comments:

~ Lady ell ~ said...

yaAllah melelh air liur sbb terasa2 die nyer masammm...

wahida said...

sis, saya pun dah lama x gi CH tu...strawberry ni mkn ngan coklat pun sedap kan...

momguess said...

i suka straberi!!!

mrsharis said...

oooo..no wonder cereal dia ada stoberi. Rupanya memang suka beli/makan stoberi :)

sw33tdarling said...

auuhh rindu plak strawberi yang beli kat Tangkuban Perahu... manis giler!! i yang tak suka strawberi pun nan-stop sumbat lam mulut.. takdan nak sampai hotel
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG, habis!

Kaseh said...

kaseh pun teringin nak g CH tp tak berani la.. apa2 pun seteroberi mmg sodapp..

tigrismalaya said...

sedapppnyer..

suka stroberi tapi kalo masam kurang sket..kalo masam cicah milo..eh bole gitu..

nieda said...

betul, lelaki banda masam ni agak kureng...sedap tu

rasp said...

ell,
: leh terasa ek sis hehehehe

wahida,
: a'ah kan dearie, leh feeling2 jadik datuk ct kan...

momguess,
: kita serupaaaa tapi tak samaaaa...

lia,
: *ihiks* a'ah sbb tu lah sis...

amy,
: jom gi sana skali lagik nak???

kaseh,
: naper tak brani ke sana sini...jalan bengkang bengkok dia ke?

tigrismalaya,
: eh eh leh ke gitu hahahaha...

nieda,
: tu lah kan..lelaki tak brapa gemor masam2 kan...

imz said...

mengoda tgk stoberi tu..tp tak de plak im rasa nk makan...ermm...tp kalau cicah cokelat mmg terliur jgk tu

Ya ALya said...

ya suka asam strobery,sedapnyer la....

nurHeart said...

suka stoberi tp stoberi milk shake hehee.. buah stoberi sgt la masam >.<

GreenJade said...

hehehe masam pon masam la sis janjhi terubat tekak ye dok? ihiks

err tetibe nk mkn stoberi salut cekelat ala2 peberet Datuk CT nun ekekekeke

Softtouch [Hanim] said...

sy plak xsuka mkn stroberi sbb masam..xsuka bnda yg masam...mgkin kalu cmpur ngan aiskrim mgkin boleh mkn kot...

Joy said...

if pg CH..trs rs mcm syg nk balik..damai je sana

mummysyafie said...

sis, kalau makan stoberi ni harus ceceh ngan coklat. tapi waktu panas2 baru sedap