Monday, December 6, 2010

... Sapphire ada blackberry, korang ada? ...

Skarang dah cam trend sana sini orang berBB kan... Jangan tak caya, Sapphire pun ada blackberry, korang ada?  Tengoklah muka hepi dia tu dapat hp BB dia tu...

Meh close up skit..... See, yg biru tu dia punya laaa, yg hitam tu SH nye.......

Hahahahaha...kelazzz tak Sapphire.  Beli kat pasar malam, RM4 je tau...eh tapi dia nye jenama baru laaa... Blcckberry daa kira adik beradik blackberry lah tu .... so sesapa nak BBM dengan Sapphire harap maaf laa ya, dia tak sudi hahahahaha..Tapi uols tau apa..nak keluar jalan je dia tanya "Mana hp blackberry , ibu keep tau, nanti org amik, mahal tu ibu beli" seeeee mahal tu :)

Amacam, now dah caya ngehehehe...

20 comments:

maya amir said...

blcckberry pun jadiklaa..heheh

imz said...

canggih...canggih..siap ada pic otromen g tuh..hehehe

Softtouch [Hanim] said...

kelasss sapphire ada blackberry eh eh.blccberry.....

SyaNa said...

hahahaa caya la sapphire
segan la cenggini

IdaShah said...

jgn SH tertukar hp ngan Sapphire sudah hehehe...

wallpaper otomen tu

Hezesuze said...

mak tak de blackberry uols...hanya ada tart blueberry jek mihahahha

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

auntie pun x pakai bb tau sapphire....

☆ lieya latif ☆ said...

ha ha ha sejibik la kak.....kelas sapphire...meh bagi no pin leh bbm nanti heheeheheh

sw33tdarling.com said...

fuuhh sapphire punya lagi besar laa... kekekekeke

Aanas said...

heheh.. tomei blackberry sapphire.. sure bunyi nyaringnya pun tak kalah gak.. kehkeh.. jangan bingit telinga udah ler yer sis.. :)

rasp said...

maya amir,
: kannnn hehehehehe...

imz,
: hahaha sticker otomen tu yg mahal hahahahaha...korang ada screen gitu!

hanim,
: ngehehehehe...

syana,
: tak yah segan2 sis..ibu dia pun kalah :D

idashah,
: kahkahkah...tekan2 key kuar lagu kan :D

hezesuze,
: i lagik suka tart blueberry tu...

zana,
: bukan aunty je tak bagai...mak dia pun tak pakai :)

lieya,
: no pin dia 007 kot hahahahahaha

amy,
: tu lah kan...kalah SH nye :D

aanas,
: bingit gak telinga dengar lagu2 dia tu tapi sib baik dia tak slalu tekan2..

atty's said...

untie jeles sama sapphire..untie pun tak pakai bb tau

mummycute said...

salam kenal..comel..nak satu boleh..salam kenal..saya follow blog awak yer..jemput singgah ke blog saya

wahida said...

huh...kelaaaas gitu....gambar otomen lagi...

eLLy said...

amboi hebat betulll.. ade gambar ultraman lagik tuuu..

Dee said...

mimi n fifi pya kuning sis..leh ar dorang BBM ngan sapphire..hahaha..

mummysyafie said...

jeles la aunty ngan sapphire..aunty nya BB dah lama..nanti minta no BBM saphire yer

mrsharis said...

aunty pun nak 3 boleh???..utk abg hannan 1, nuha 1 and auni 1..hehe

~ Lady ell ~ said...

haha...aunty pun takde BB tau..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehheeheh suwweeett jerk...nasib baik my little amani tue xpandai lagi kan..tunggu la dia besar skit nanti..heheh kompom dia pun nak request cam tue gak...