Thursday, December 23, 2010

... putus sudah ...

Putus sudah kasih sayang brooch i lah...si Sapphire punya keje lah nie...

Semalam tak sempat nak sambungkan...so today bawa je tools i ke ofis...Tadi nie settlekan keje repair nie...

Lega, dah leh pakai balik brooch bling bling i  :)  jez add extension loop dia tu je *yg i tunjuk arrow tu*

Ada sesapa nak repair accessory meh sini....murah-murah i charge ngehehehehe....

* tq so much for your support semalam....semalam emo terlebih sensitif skit .... today feeling a lot better...thx again atas kata-kata semangat uols....lebiu all lah...

13 comments:

imz said...

wah..siap ada perkakas utk baiki lagi tu...canggih-canggih..kalu i..broach rosak..dh tak leh pakai dh...bli lainla jawabnya

atty's said...

salam sis..leh buat kerja partime nie repair brooch

eLLy said...

I setuju ape yg atty ckp tu .. you boleh wat partime la sis :)

☆ lieya latif ☆ said...

wow bagus la sis....senang u....suem buat sendiri...lieya ade gak brooch yg tercabut...sudahnye teperap tak pakai, nak bawak ke kedai berjaman lak hi hi hi....

tigrismalaya said...

amboi..lengkap tools bagai..caya laa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bagus la sis....kat umah i ada banyak yang dah putus..tolong baikikan bleh? :P

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

la kak, kalau tau boleh upah kak jer. saya ni bantai buang jer brooch bila ada yang patah atau tercabut. ater tak reti nak baikikan. heheh

Hezesuze said...

rajinye uols betulkan balik...kalo weols sah2 beli yang baru haha

rasp said...

imz,
: yg simple2 nye repair leh le buat...yg payah2 mmg tak reti gak...

atty,
: tu lah kan ngehehehe...

elly,
: ya lorr kan sis :)

lieya,
: akak dulu gitu, buat perapan brooch..tapi jumpa tools nie dolu2, terus teragak nak beli utk betulkan the brooch...save gak $..

tigrismalaya,
: hahahaha tools skit je tu :)

purplelicious love,
: boleh aja...post la kat i...

mimi,
: i leh buat bisness gini, leh kaya tak ek hahahahaha...

hezesuze,
: sayang la nak buangkan...leh save skit...

sw33tdarling.com said...

aisehhh, banyak ni brooch i yang putus... heeeeeeeeeee
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Dee said...

ada masa kita down kan sis..tp i know u r strong..mcm brooch tu..masih boleh diperbaiki kan.. :)

GreenJade said...

hoyee berjaya..!!kalu kite ntah xtau ler reti ke repair balik hehe
serba boleh kakak kite sorang nih..siap tools bagai hehe

mummysyafie said...

nasib baik boleh sambung kan sis..kalau tak, sayang..tambah² brooch cantik..