Wednesday, December 22, 2010

... Pilih Theme Blog sw33tdarling.com ...

Rasanya takde sesapa yg tag i utk contest nie, tapi i join coz nak support salah sorang blogger yang i dah kenal lama, sis Amy :


Syarat 2 penyertaan ialah :-
Vote salah satu theme yang disediakan.
Tulis satu entry di blog masing² dengan tajuk “PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com”,
Pamer theme pilihan [copy & paste jer] dan
Jelaskan kenapa korang nak sw33tdarling.com pilih theme tersebut.

Kemudian

  • Tag 3 orang rakan supaya join GA ni
  • Letakkan permenalink entry ada DI SINI [komen box]
  • Tarikh tutup pada 14hb January 2011 sebelum jam 23:59
  • 3x Pemenang akan dipilih dengan cara cabutan bertuah
  • Cabutan akan dilakukan di antara peserta² yang memilih theme paling ramai undian
  • Hadiah Misteri untuk entry yang paling kreatif
Ada 6 contoh theme seperti :


tapi harus pilih satu kan, so theme blog yg i  pilih untuk sw33tdarling.com ialah


sebabnya:
~ warna blognye yg tenang tapi kalo kaler font utk entries tu kaler gelap/black lagi sihat utk mata i nak membaca :) 

~ 3 column ... up to date laaa, kira ikut trend terkini, tak cam blog i, masih 2 column :)

~ suka gak dengan header dia yg kalerful tu...tapi kalo sis nak personalize mesti lagik cun.

kalo leh jom lah join reramai tapi harus i tag 3 org kan....so i tag :
~ sis Hezesuze
~ sis Posh 
~ sis Hanim

So, gud luck to all.....

12 comments:

wida said...

nmpaknya lady green menang lah..ramai yg pilih theme ni. good luck..

☆ lieya latif ☆ said...

good luck sis...sweet jugak yg green tu!

sw33tdarling.com said...

thanks sis sudi join & gud luck!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

atty's said...

gudluck sis..

tigrismalaya said...

gud luck..kalo ader masa nak menyibuk gak join

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis...suka jgk ngan theme yg sis pilih..ok sy buat sis..InsyaAllah

Hezesuze said...

yeaaahh weols kene tag...insyaallah weols akan join ye haha

Dee said...

ingat nak tag u sis...tp pg td tgk bloglist..u dah come out with this entry..hehehe..

good luck ye..

wahida said...

sis, gud luck...harap2 sis menang...

ch@ said...

kita pun suka theme yg akak pilih ni, kita serupa. masuk undi tak ni? kurang rajinla sekarang.

eLLy said...

Good luck to you too :)

mummysyafie said...

kenapa theme blog orang cantik² yer..blog saya je tak bertukar