Tuesday, December 28, 2010

... party!!! ...

26 December....aktiviti party!!! Ber-iya je bunyi party tu kan padahal hanyalah attend birthday parti anak buah i, yg baru berumur 2 tahun...nie birthday boy yg tak reti2 nak dok diam sampai maknya berkali-kali tukar baju boy nie..Dari baju lawa last skali baju sleeveless nie coz birthday boy super aktif, berpeluh-peluh gitu hehehehehe See nak snap pics pun takmo, dia nak lari-lari... Tapi baju yang ditukar-tukar tu tetap ikut tema ya....
It was a simple family get togeder...90% yang attend tu family members yg 10% tu kawan2....our family kalo buat gathering tak jemput org luar pun dah cukup meriah tau... Temanya "Thomas & Friends"  Tapi utk makpak "Blue or Red"  tak kan mak pak pun nak pakai baju thomas kannnn....So, hari jumaat lepas, kan i kata ada membuat rembatan kat jalan tengah tu....nie ha, baju "Thomas" untuk  Sapphire, harus ikut tema lah kannnn...
Satu lagi hasil rembat i last friday, hadiah birthday boy, Hooded Towel Thomas .. Rege dia RM39 tapi dapat at RM35 lepas tawar menawar.  Then 1 additional toy *a small thomas train set* for him tapi tu tak sempat snap coz beli toy tu kat KLCC and terus soh SA tu wrapkan...
Overall, mmg bestlah parti nie...sronok jumpa famili & sembang2 tak hingat donia....oooo part makan of coz lah best...sori pics tak amik banyak coz bz sembang sana sini..no time for pic taking ngehehehehe...

12 comments:

POSH76 said...

besnyer berparty.....kiut pulak tengok baju blue kaer tu

mrsharis said...

murah la kak hooded towel tu..aritu try tanya kt maju juncion rm45. Terus tk jadi beli..frust!!

Softtouch [Hanim] said...

super aktip yer birthday boy tu....untunglah family sis ramai...
seronok smbil mkn smbil borak2 ngan sedara2 tu...cantiklah baju saphire tu

Iman's Umi said...

eh comelnya Sapphire, berseri dlm kaler merah...berparty gitu...mmg skali skala bertemu mata, rs nk stop bercakap mcm xde brek je.

maya amir said...

kumpul ramai2 mmg best kan sis:)

sw33tdarling said...

my kids pun ada baju type gitu tp gambar lain laa... auntie depa kasi
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Joy said...

active nye birthday boy! mesti gamat party tu

Hezesuze said...

meriahuols....

eLLy said...

Seronok kan bila dapat berkumpul reramai :))

Mak Su said...

meriah :), budak2 paling gembira. lepas ni buat tema TOMoi dan TOMyam ;)

mummysyafie said...

best kalau dapat berkumpul satu keluarga. nor dah rindu tahap gaban dengan mak..

rasp said...

posh,
: party utk kids, yg dewasa2 nie makan sembang makan sembang....

lia,
: la iye ke...tu pun i rasa cam mahal coz cam nipis je towelnya...

hanim,
: yes boy tu super aktif...maknye pun fenin...sib baik hari tu ramai babysitter :)

iman's umi,
: break tak makan dah time tu hehehe...

maya amir,
: yes, mmg syiokkkk...

amy,
: ooooo myra ke kasi? or aunty dari hubby side...

joy,
: a'ah...super gamat :D

hezesuze,
: i loike....

elly,
: mmg enjoyyyyy....

mak su,
: iyelah kan sis....

mummysyafie,
: alolo cian kat u sis...iyelah kan sis...jauh u di sini...mau tak rindu...