Tuesday, December 14, 2010

... mari menyusun ...

"Mari menyusun seroja bunga seroja aaaaa"... cewahhhh suara cam rockers ada hati mau nyanyi ...sebenarnya bukan nak menyusun bunga seroja pun tapi nie haaaa see the mess...
Yes!  Dvd-dvd cetak rompakku....Sapphire suka sangat bongkar-bongkar dvdnye nak pilih mana satu dia nak tengok...kalo terletak dlm album dvd tu dia tak puas hati...mesti nak keluarkan, susun dvd nie byk2 dalam 8 keping, then baru dia nak pilih...last2 dvd pun dah bercampur aduk....Masa nie, cerita2 dvd tu bercampur aduk dlm satu album...cerita SH, emerald, aqua, agate, Sapphire and yours truly semua dalam 2 albums....

So, bebaru nie w'ous gi membeli album dvd tambahan, coz dvd pun makin beranak pinak kan...apalagi...buat aktiviti menyusun lah plak...lega, dah settle semuanya and now dah ada proper order., memasing ada dvd album memasing, even Sapphire pun ada satu especially for her dvds.  Kalo nak sepah pun, it will be her album je lah.  Lega skit mataku memandang :)

10 comments:

SyaNa said...

umah sye pn bersepah dvd sis..tu sah2 org tua yg sepahkan
hahaa

☆ lieya latif ☆ said...

byknye sis koleksi sapphire....mmg kene susun balik tu.....lieya plak sepah2 kat kete jek cd2 nie....sebab mia mija suke tgk dlm keter ....tapi tak le sebanyak sapphire punye nie hah....mcm2 adoooo heheheeh

imz said...

wow byknya vcd...tak pe nt mesti dia kemas punya..umah im plak sepah dgn menan lego...adeh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

macam2 ado..pilih jerk hat mana yang berkenan di hati..heheheheh

eLLy said...

boleh buka kedai sewa beli dvd mcm zaman dedulu kan ade kedai sewa beli vedio :)

Softtouch [Hanim] said...

boleh lah pinjam dvd sapphie pas nie..h ehe he

sw33tdarling.com said...

ermmm no komen..! sebab budak2 kat umah pun camtu..... especially Ika.. dia yang addicted to VCD skang ni...

atty's said...

mcm abg fir lah sapphire asyik je cd.nasib skrg abg fir beraliharah sbb ada basikal.lupa jap

lily lotus said...

sis, dvd yg tak sepatutnya u jgn mix kat situ pulak :P

AQisH said...

rmh i pon ada masalah yg sama ni..ntah bila nak gi beli album dvd ni..haisshh..