Thursday, December 16, 2010

... Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! ...

Saya dengan rela hatinya telah menerima pelawaan utk melangsaikan tag sis Lady Ell  untuk menjoinkan diri utk giveaway nie... 

Telah ditag oleh sis Lady Ell

Link Contest SINI

Syarat-syaratnya:

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets". 

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.

     ~  sis Purplelicious-Love
     ~  sis Zana mama batrice
     ~  sis Amy Afkarz

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011

Jom tengok rupa bentuk hadiah-hadiah yang menariks ini :

Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel

Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Ketiga:
Telekung Travel

Kan i kata menariks....pada yang dah ditag tu
 ~  sis Amy Afkarz

...jom lah join....semoga ada yang terpilih ya...gud luck to all!

10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis...menarik adiah tu...

eLLy said...

Good luck sis!!

kojah said...

wah hadiah lumayan tuh...all the best kak!

wahida said...

gud luck kak!! wah, mantop la hadiahnyer...

Hezesuze said...

weols dah join...gud luck bebeh

sweetdarling.com said...

wahh hadiahnya mmg lumayannn... nanti i buatkan GA ni yaa sis.. dont forget to join my GA, ajak ur frens sekali join my GA

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Sharinginfoz said...

all the best

rasp said...

hanim,
: thx sis..

elly,
: thanks...

kojah,
: kan....tq..

wahida,
: tq tq...

hezesuze,
: gud luck to you too sis..

amy,
: wokez...nanti i terjah u blog tgk ur GA k...

sharinginfoz,
: tq sir...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah dah kena tag la...memang menarik nak buat la..hehhe thanks sis..muah2 skit

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)