Friday, December 17, 2010

... makacih ya ...

Sana sini tengok org hepi dapat Buffered Earnings *BE* dari Nuffnang.  I pun dah lama tak tengok account nuffnang i nie.  Lama tak jengah coz tau ciput je hasil ku and bila dah jengah pun masih ciput hehehehe...

Tapi buka-buka tengok wow...tak ku sangka ada gak BE nie...makacih pada Nuffnang sebab ada gak bagi kat  blog picisan nie,  BE and Metered Earning *ME*... sebenarnya akak nie bukan faham pun kelebihan BE & ME ni bagai tapi tetap ku bersyukur...makacih ya....

20 comments:

POSH76 said...

Tahniah sis.....baikkan nuffnang hehe

☆ lieya latif ☆ said...

wah masyukkk tu sis.. he he he rezeki tahun baru la ni yeak sis heheeheheh

Softtouch [Hanim] said...

tahniah sis...oklah tu..smbil berblog smbil ada income masuk...

mummysyafie said...

sis..BE tu bayaran nya elok sikit.

MY HEART said...

Betol2..

saya sendiri tak faham konsep BE dan ME. dari dulu asik la dok terbaca orang kata BE la ME la tapi sampai la ni tak tau apa benda tuh hihihi

kalo akak ada info share la ngan saya ^_^

salam kenal dan singgah sini.

Dee said...

dee pun x phm..tp rasanya lebih faham skrglah banding dulu..

IdaShah said...

sikit2 lama2 jadi bukit..tahniah sis

wahida said...

akak, saya jeles giler bila org ada BE ni...BE x pernah singgah kat blog saya...sumpah jeles ni...huhuhu...
tahniah ye kak...masyyyukkk!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya kan...tapi kan sis..eida dah sebulan cashout kan duit nuff nie..tapi sampai skrang xdapat pun cheque..lama ke nyek..diorang nak hantar...

tigrismalaya said...

bestnyer..tahniah..

sy punya lama lagi ler..

eLLy said...

i pun tak berapa paham tapi .. i terima ajoo ape yg dorang kasi.. janji masyukkk

"cikit cikit lama2 jadi bukit"

sw33tdarling.com said...

sis.. i pun tak paham konsep tu.. tapi bila semua pun kecoh2 nak BE, so i pun nak gak laa.. heheheh
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

nurHeart said...

syoknye.. rezeki ujung tahun tu :)

lily lotus said...

tak kisahlah sis janji masyuk. ngeee :D

Hezesuze said...

hahahaha sameler ngan weols jugak...xtau apa beze BE & ME tu janji dapat income hehe

tahniah uols...mesti uols byk dapat income kan agagaga

maya amir said...

saya pun tak paham ape dia Be tu..hehehe

Kamariah Awang said...

Ma lagilah tak faham.. Tapi tulis tetap tulis.. Hihihi..

UnGu VioLet said...

wah3... tahniah2!!.. mar nie smpai skrg masih blur dgn Nuffnang nie kak.. huhu

Sharinginfoz said...

memang seronok dapat BE kan

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel