Thursday, December 23, 2010

... lunch ...

Lunch, turun ke bawah...kat bangunan ofis i ada cafe...kat jalan belakang ofis i mcm2 gerai makanan ada...tapi memandangkan dah lama bebenor keje di sini, mood makan tak mari, tak tau nak makan apa...Last-last kakiku membawa ku ke Weld sila salahkan kakiku :)....

This is my lunch today, McD.. Tapi tak beli Prosperity Burger pun sbb i kureng skit minat rasa sos lada hitam tu .... Bismillahirahmanirahim.....jemput makan....

Uols makan apa lunch today?

15 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

tak makan pape, gaji tak kuar lagi, heheheh:)

wahida said...

baru makan dabelchiz burger McD semlm, tgh tadi mkn laksa...
err kak, saya pun kurang prosperity tu...

Dee said...

i pun kalo teringin sgt ngan properity tu..i ckp i nak dia celup sos tu separuh je..hihihi..

kalo dkt leh lunch together2 kt lodge tu..huhuhu..

sw33tdarling.com said...

i plan nak beli prosperity today, sekali tu b4 smpai McD nampak ada pakcik jual berangan tepi jalan.. terus lunch ngan buah berangan jerk... heeeeeeeee
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Hezesuze said...

menu of the day
:: pari masak kecur
:: rendang dading
:: rendang ayam kampung
:: asam pedas tetel
:: sayur kangkung goreng + udang
:: sambal tumis ikan bilis

tapi weols meratah lauk jek...huhu

mrsharis said...

lunch lia ari ni nasi ayam bakar dari restoran Dapur Penyet

normi said...

akak pon baru jer makan McD lunch tadi.. belanja member.. sambil2 tu borak2 pasal anak2.. eerr.. alhamdullillah kenyang...

Dee said...

sis..i ada tag u..contest tag..kalo rajin buatlah ye..

lily lotus said...

yummynya sis! i pun tak try lgi prosperity tu

imz said...

popia goreng jer..dgn air kelapa sebijik..dgn jambu batu plus asam

ct_nurmarlissaa said...

ermmm...yummmy.....opis i Mc D dah tak deliveryyyy..benggang seh...kalau boring2 makan di Bellamy..selalu tangan terus mendail...jer....skrg...nehe..can not..dah....

Ya ALya said...

menu ya lunc tadi

masak sendiri bersama my mum

asam pedas ikan patin

ayam bakar...

Sharinginfoz said...

alamak pagi2 ni lapar le pulak, by the way suka ayam mcd

eLLy said...

Semalam makan nasi ayam ajooo :)

mummysyafie said...

dah try dah sis..tapi tiz time macam kurang pedas sikit.