Friday, December 3, 2010

... kena selalu masak western ....

Semalam SH sampai umah je, sambil tersengih macam kerang busuk dia cakap,  "From now on, ayang  kena selalu masak western" uikssss apsal nie...mintak masak western plak tu....

Rupa-rupanya dapat souvenir pot holder & kitchen mitten nie dari kawan SH yg baru balik dari Perth hahahaha bikin suspen je intro ke memang hint gitu kan..

And oso of coz lah harus dapat FM and a keychain...Aqua and Agate collect keychains..  Tapi nie adalah rezki Aqua coz i akan jumpa dia dolu.  Sori Agate, sapa soh gi holiday awal-awal tinggalkan ibumu ini hehehehe...
Makacih la bebanyak Sir Z sbb bagi hadiah nie....silalah gi holiday lagi, leh i dapat souvenir bebanyak hehehehehe...

9 comments:

IdaShah said...

cutenya..makin rajin u sis memasak lps nie :)

Softtouch [Hanim] said...

nasib ye sis SH bergurau..tp kalu dia bg hint suh masak ok je kan..kalu nk mengelat ckp je syg nk guna pot holder & kitchen mitten tu sbb cantik sgt...he he he

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cutenya boomberang....cute sangat...ada kola bear lagi...

Kancilbiru said...

alolo comelnya....

SyaNa said...

cool la design mitten tu
:-)

eLLy said...

Sis you boleh wat western everyday .. you buat Salad je ;p
hahahha kira western la tu kan...

imz said...

cantikla gift2 yg dia kasi..btol..kena rajin memasak western...chicken chop...suke..suke..!!

Dee said...

cutenya FM tu sis..

sw33tdarling.com said...

wahhh keychain pun my collection gak tuuu.... nak kena cari tempat proper laa gantung my keychains