Wednesday, December 1, 2010

... cadar kartun ...

Ni kisah last wiken kot...tak ingatlah...W'ouls ke JJ Setiawangsa/Keramat...Nak belikan hadiah wedding tu kan....tapi see ada sorang minah tu, beriya2 minta belikan dia cadar kartun nie...
Hahahaha pelik sungguh muka dia sbb rambut dia dah panjang...about time to potong rambut nie...Neway, berbalik ke crite cadar tu...yang kelakarnya, dia ingatkan tu puzzle hahahaha...bila sampai umah, lepas snap pics atas tu...i pun buka lah cadar nie...terus dia merajuk...dia tanya mana puzzle dia :D
Annnnd nasib baik tak berpanjangan drama dia...lepas je i pasang cadar nie kat katil biliknya, teruslah dia hepi....siap suruh i video call kakak2nya tunjuk gambar katil tu...oh btw, kakak2nya sedang berhoye2 cuti bersama aunty, uncle and kezen mezen dorang....malam tu dengan bahagianya dia tido awal kat dlm bilik tu sensorang...tak sabar2 nak gi sleep dengan tweety and slyvester :D  Sapphire sapphire...ada2 je tau!

12 comments:

Dee said...

alahai..cutenya..ni kalo mimi tgk sure nak gak..

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya cadar dia....mesti lagi lena dia tido sis...bagus merajuk xlama pun...

POSH76 said...

alala syioknyer ni bukan saphire jer minat auntie pun mau jugakla kiut sgt hehe

e_ja said...

alololo..comelnyeeer cadar dan sapphire pun sama gak comelnya..lain dh muka dia kan sis..:)

anumjamilahamir said...

lama x tgk katun tweety tuh..hehe

kojah said...

comelnyaaaa!!

rasp said...

dee,
: mimi meh tengok meh hehehehee

hanim,
: kena pandai pujuk, baru cepat hilang merajuknya...

posh,
: hehehehe meh le tido kat katil sapphire :D

eja,
: rasanya sebab rambut dah panjang kot....

anum,
: "i thot i saw a pussycat" kata2 fav. tweety kan...

kojah,
: siapa yg comel tu...tweety, sapphire ke akak hahahahahaha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cutenya....

lily lotus said...

kan comel gitu. funnylah dia ingatkan puzzle at first.

IdaShah said...

cuteeenya cadar sapphire..
dah tido asing jer ngan u sis

sw33tdarling.com said...

mesti tidur malam pun mimpi indah2, kan sapphire..? hehehehe

eLLy said...

ye la sis kepala katil kita sama ;)