Wednesday, December 29, 2010

... bora ombak ...

Semalam adalah birthday my darling 2nd bro....

And w'ouls telah mendapat jemputan dinner at....
Memandangkan umah w'ouls paling dekat dengan Bora Ombak nie, haruslah w'ouls sampai dulu.  So, mula-mula tu ingat nak lah snap pics bebanyak TAPI jeng jeng jeng, camera tertinggal...terus potong stim :)  terpaksa snap guna pics camera hp i nie... Ada gaya jadik model tak cik mek i nie hehehehehe.  W'ouls conquer meja panjang tu..see betapa awalnya w'ouls...lelain lum kesampaian.....

Ekceli malam tu ada poco-poco...sesapa yg pandai poco-poco leh le join...sesapa tak pandai tapi tingin nak join pun boleh...open for all...me antar wakil je...siapa lagi kalo bukan spokesgirl blog i bersama sisnye....
Ni lah padahnya guna camera hp, satu hapa tak nampak....huhuhuhu, nampak cam dok jalan ke hulu ke hilir je kan hahahahaha.....

Ni pics meja w'ouls dah penuh, dlm 20 orang gitu.  Semuanya famili members staying dekat2 area Ampang..  Normally, kalo ada small gathering gini, w'ouls jemput famili yg berdekatan area w'ouls je, yang jauh-jauh tu ya amponnn ya :) .....
Food adalah sedap, i makan fish & chips je coz me kena sharing dengan Sapphire.. Kenalah order food yg edible for her.  Pics food org lain i tak amik coz malas...Tak kan 20 org nye food i nak amik kannnnn, lebih baik i dok makan diam-diam :D ...
Overall, we had fun despite the "hiccups" on the service.  Sesungguhnya service dia malam itu adalah 'horror' tapi we managed to have fun dengan memejam sebelah mata....

Last but not least, nak ucapkan "Hepi bufday to Abangcik" and thx for belanja-ing us all last nite....smoga bertambah murah rezki u sekeluarga.  Love u guys....

20 comments:

imz said...

wah..mcmbest je tempat ni kan sis..mmg tempat ni best...dgr org ckp la...

wahida said...

kak, saya pernah mkn kat situ masa duk Ampang dulu..mmg service teruk dan food pun x sedap...tapi tu dulu la...harap food n service dorang dah improve...

wahida said...

eh, lupa nak ckp, hepi birthday to abangcik...

Dee said...

x penah lg mkn kt sini..jom belanja i masa my birthday..hahaha..

eLLy said...

Dah lama tak kesana ..last pergi masa AF4 dulu .. coz masa tengok trek selebriti Didi af4 pernah keja kat cane :D

Softtouch [Hanim] said...

pun xpernah mkn kat sini lagi....bestnya mkn2 ngan family..moleh mngeratkan silaturrahim...abg sis mcm pelakon tu lah..xtau nama dia...:)

atty's said...

belum pernah lagi pergi bora ombak nie.

sw33tdarling said...

oh happy burfday to them...!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

rATu kEBaYA said...

happy b'day abg cik..

sis tak pernah makan kat sana..

nieda said...

happy bday abg chik...

bora ombak pun i teringin nk pergi..harus ada dlm wishlist 2011

mummysyafie said...
This comment has been removed by the author.
mummysyafie said...

tak pernah lagi pergi sini sis..teringin la pulak nak gi sini.

Joy said...

x pernah mencuba lagi..

Hezesuze said...

tak pernah pergi lagik sebab xtau kat mane huhu

Kamariah Awang said...

Amboi sedapnya..!
Ma pun selama ni pakai camera hp aje. Camera canon ma dah rosak, tak de bajet nak beli yang baru.. Uhuk, uhuk...

Ati Masrif said...

wah..makan di bora ombak

tau nama je..
tak tau kat mana pun..hihi

murah rezeki abg tu belanja disana ye

Happy Birthday buat abg RASP!!

GreenJade said...

hehehe i sefamili pon pnah stress ngn service dorang..cam nk blah balik jer..hihihih

pepong yg penting sis & famili dpt ber'gather' sama2..& enjoyyyy ye x? nk pulak org belanje hehehe

Sharinginfoz said...

happy birthday

ch@ said...

seronoknya bila family duduk berhampiran kan? senang je buat perancangan. Happy Birthday bro...

Anonymous said...

[url=http://www.world66.com/member/spymobile_5f8bswdg/][img]http://emeds.biz/pics/spymobile.png[/img][/url]
mobile cell phone spy http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440950 spy kids 4 online free streaming [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440840] freeze monitor phone[/url] cell spy phone software spy on any mobile phone for free free mobile call spy software download
mamoleptino321 http://spymobilemu48bn.carbonmade.com/projects/4708561 http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440648 http://archive.org/details/bacatphihitch
spy sms android http://archive.org/details/conlicosha make spy cam cell phone camera [url=http://flavors.me/mobilespy_setsatope1980] trace cell phone location free south africa[/url] spy app for iphone free tracking a cell phone using gps for free at&t cell phone gps locator
http://archive.org/details/stigcalsaucreat http://archive.org/details/riebubbresmau http://spymobile-eww2993.eklablog.com/lucky-link-spying-text-messages-free-download-cell-phone-spying-applic-a79395153
[url=http://www.blogger.com/comment.g?blogID=8887921667176512493&postID=476762592497098038&page=1&token=1362911792445]spy kids 4 full movie[/url]
http://bmcfijme2.rp12n4p0i.bbs.mythem.es/apxg/ http://backseatnightmares.com/2011/01/first-timer-friday-with-j-paulette-forshey/#comment-17083 http://www.blogger.com/comment.g?blogID=6876274176669344842&postID=148000132618109474&page=1&token=1363060535386 http://ujmorqabqj.lfmmt.nrbwmrn.forum.mythem.es/amko/slurken/ http://www.blogger.com/comment.g?blogID=4850992060868381249&postID=3861529730025816499&page=1&token=1362920731998&isPopup=true
spy gear night vision glasses http://archive.org/details/eropditi cell spy arsenal ultimate cell phone spy package free download [url=http://www.world66.com/member/spymobile_op71e61z/] spy kids 3 game over free download[/url] there real cell phone tracker app iphone download spy call mobile free cell phone spy pro apk