Monday, December 13, 2010

... bling-bling ...

As salam di pagi isnin....Rite now w'ouls bercuti  & berada di Penang attend wedding kazen i.  Nie entri autopublish.....

Hari Jumaat, seperti biasa, kat Jalan Tengah blakang ofis w'ouls kan macam2 gerai ada and my girls pun tau kewujudan gerai2 nie...terus lah dorang memesang bling bling dorang kat i.  Nak pakai masa wedding...Sib baik laaa kat situ murah2 ok leh le belikan :)

Nie lah bling-bling yg dipesan oleh anak-anak dara i tu, 6 brooch = RM10, standard lah tu kan....tapi yang ribbon tu yang lama, memang ada kat dlm drawer ofis i...so i bawa balik for Sapphire..Dorang suka yg kecik-kecik and simple2...

Nie lah kekdahnya ada anak dara kan...tu lum pesanan beli baju, beli kasut, perfumes bagai...Bling2 i lain plak koleksinya....tu nanti2lah i tunjuk kat uols ya...

K lah uols...selamat bekerja ya....

13 comments:

tigrismalaya said...

wow..santek2nyer koleksi..yg pink tu sweet sgt..

ch@ said...

setakat ni, cikOni blm boleh lagi, sbb dia akan masuk dlm mulut.

kita suka yg ribbon pink tu, cantik.

☆ lieya latif ☆ said...

cantek sis...sgt blink2 okey....lieya bekenan yg riben tu....cute n comel...

selamat cuti2 sis.....

maya amir said...

sgt tirgoda dgn bling2:)

imz said...

tu la...seronokkan bila ada anak pompuan ni...leh beli brg2 yg comel2...heheh..harap dlm perut ni pompuan la..heheh

rATu kEBaYA said...

cantik... sy pun suka yang kecik2 je sis..

AQisH said...

itulah dia klu ada anak2 dara..anak i pon wpun baru 6 thn pandai dah mintak bling2 gak ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semenjak eida pakai tudung nie memang suka beli keronsang..hehehehhe

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sis kat penang...sy suka beli brooch..kdg2 smpai berpinar mata xtau nk beli yg mana..semuanya cntik2 n comel2

nieda said...

cantik tertarik...

atty's said...

selamat bercuti sis..

betui mcm2 permintaan anak dara skrg..baju , kasut , perfemu harga ngalah mak paknya baju .

eLLy said...

6 $10 hinggit memang berbaloi :)

selamat bercutii ..

sw33tdarling.com said...

tak sabar nak layan my only anak dara tu.. camne laa bila dah besar nanti... time sekarang pun, macam2 demand melawa