Wednesday, December 29, 2010

... berpantang di ofis ...

I nie bila big boss takde dah macam orang berpantang di ofis je tau....naper i ckp gitu... see the leg feet laa *ihiks* mohon maaf gambar kakiku yg montoks dipaparkan....
Sejuk banget kat ofis nie...Rasa cam dorang nie baru servis aircon ke apa ntah, tak tahan gigil ooo.  Me asyik lupa nak bawa socks dari rumah so, nie lah antara hasil rembatan i kat Jalan Tengah, last friday, 3 pairs of socks.  Lega skit rasanya.  Tapi nie time boss tarak, bila big boss ada tak leh le kan nak berstokin, bersandal gini...  Cuba bayangkan pakai stokin gini, then berhigh heels ngehehehe kelakar je kan....
Socks nie murah, 3 keping RM10 je.  Sepasang warna hitam, i sedekahkan kat opismate i yang jugak pelupa cam i nak bawa socks dari rumah.  Yang pink kaler tu i simpan.  Nanti leh buat tukar-tukar....

So, moh kita ramai-ramai berjemaah cam orang berpantang di opis :)

18 comments:

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

pstt ..psstt..dapat x apa yg dicari smlm sis..?hehehe:)

maya amir said...

heheh.. kalau ofis sejuk, mmg harus begini:)

rATu kEBaYA said...

samalah sis.. sy memang hari2 berpantang kat opis.. siap bersweether dan berstocking... sejuk sangat.. nak ejas aircond tak boleh pulak.. kesian kat mereka2 yg lain lak..

sw33tdarling said...

cute fink fink fink...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

rasp said...

ajee,
: dpt dpt...walopun tak kenan, rembat gak coz no choice & no time :)

maya amir,
: kan sis kan...

ratu kebaya,
: tu lah kan, alangkah indahnya kalo leh adjust air con tu...

amy,
: cute cam tuan dia tak hahahaha

SyaNa said...

ehh apesal opis sye xsejuk camni
kan best kalo sejuk gini

Softtouch [Hanim] said...

he eh ehe..klaka bila sis ckp pntang kat opis....

nurHeart said...

tingat msa keje dulu, mgigil ksejukan sbb duduk dkt2 dgn bilik server agagagaga~~

sisdee said...

tu baru kaki..lum badan g kan..tak tau nk tebal mana g blazer hahahahahhhaaha..

Drama Mama said...

hahaha....berpantang la sangat! i dulu selalu ja pakai socks kat ofis...memang tak tahan sejuk. dulu i slalu beli socks kat JJ Wangsa Maju...macam2 design. comel2 and colourful! i pakai time pantang my aunty semua kagum. wakkakaka

http://twinkywinkystars.blogspot.com

imz said...

wah..awalnye dia berpantang...hehee...

Dee said...

bestnya pakai stokins kt opis..pastu lelap2 mata sekali..berganda-ganda bestnya..hahaha..

eLLy said...

adusss kat opis i ini pun sama youuu... very cool dah rasa mcm kat london ;p

nieda said...

bagus pkai stokin time sejuk, takde masuk angin

mummysyafie said...

sama macam saya sis..kesejukkan di opis. kena pakai stokin baru ok. kalau tidak kaki rasa macam beku je

GreenJade said...

alelele tomeinye die besoking..hehehe

kalu dpt tdo skali besh layan nih hahaha

ch@ said...

tiada warna ungu? hihiii. kita malas pakai stokin sebab leceh bila nk pergi tandas. kita guna selipar bilik tidur yg bulu2 tu je, semua orang pakat nak pakai.

Warie Setiu93 said...

Sejuk sgat ke kak...spai opis pum pkai stokin