Monday, December 13, 2010

... Award Cantik & Menarik ...

Orang nak memberi, kita harus menerima tanpa was-was...tak perlu diugut-ugut wahai sis Amy, i trima dengan redhanya ngehehehe...cam baik je bunyikan *ihiks*...

First & foremost, i nak ucapkan thanx sis for tis Blog Cantik Menariks tertariks da bomb  Award nie ya...

Harus lah ada interview bila dah trima award kannn, kalo nak jawab "no komen" "kami hanya kawan" cam artis-artis leh tak  :) .

* Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini? 
~ blog nye sempoi, lite & easy, clear water *read jujur* macam empunya blog tu...

* Kenangan manis dalam hidup anda 
~ Bila dapat share makan coklat yg manis2 bersama famili :)

* Kenangan pahit dalam hidup anda
~ masa dalam pantang, jamu-jamu & air akar kayu yg i kena telan makkkk aaiihhhh pahit oooo

* Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang ini? 
 ~ dah 50% puas hati...masih ada 50% yang leh diimprovekan....well, manusia mana ada yang 100% akan berpuashatikan...

* Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai 
~ aiseyman 3 je ke...susah nak jawap nie...list nye panjang berjela laaa ngehehehehe

* Tag 5 orang untuk award ini!!
~ why 5 je...i suka suki nak bagi kat sesiapa yg berminat leh tak...ate ini award dah milik i kannn suka hati i lah nak bagi kat brapa orang hehehehe..So, kepada sesiapa yg berminat, sila lah amik...

So, dear sis Amy, leh score 6A tak untuk jawapan i nie :D

* entri autopublish...kini ku sekeluarga otw balik dari penang.  Tak sempat BW, bila i free nanti i BW k....

7 comments:

POSH76 said...

U deserve it sis......tahniah!!!

imz said...

tahniah..tahniah...!!

kojah said...

aduh tetibe takut nk berpantang and beranak...hihi

Iman's Umi said...

Sllu statement artis camtu kn? no comment, kami kwn biasa je, bru nk mengenal hati budi msg2....btl, dh mmg sifat manusia x prnh puas.

tigrismalaya said...

tahniah....clapclapclap!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

congratulation...:)

sw33tdarling.com said...

ehehehe.. suka baca komen tentang pemberi award itewww....

clear water noeeee..... i loike