Wednesday, December 1, 2010

... apsal lak nie ...

La hai...apsal lak nie tak leh load gambar.....
Camne nak stori morri kan...
Tak best laaa stori morri takde gambar...
Tak feel gitu kan........
Sat i cuba try test...
kalo leh jap gi ada le satu lagi entri ya...

9 comments:

POSH76 said...

kalau ada gambar syiok sikit hehe

☆ lieya latif ☆ said...

nape lak ni sis....mesti ade yg tak kene ni sis...cube godeks2...

Joy said...

tul..n3 bergambar cam lg syok..

atty's said...

blogger tgh bengong sis

rATu kEBaYA said...

betul sis.. suka tgk yg ada gambar baru bertambah feel tu.

Ya ALya said...

gambar tu la pelengkap nak buat entry...kalau tak de boring je kan....

mummysyafie said...

betul²..entry kena ada gambar baru best kan

rasp said...

posh,
: kaaannnnnnn :)

lieya,
: tu laa mmg kena godek2 baru leh..

joy,
: baru ada penyeri gitu :)

atty,
: oooo iye ke sis...

aishah,
: tu lah kan :D

ya alya,
: betul betul betul....

mummysyafie,
: nak baca pun baru ada uuummpphhh!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

betoi2 n3 xda gambar ibarat kopi tanpa gula..hahahaha :P