Thursday, December 9, 2010

... alkisah hari ahad ...

Cerita wiken w'ouls lepas lum abis lagi...alkisah di hari ahad plak.  Hari Sabtu lepas tengok teater Natrah tu kan, my SIL tidor kat umah i.  So, ahad lepas lunch kat umah, nak gi antar SIL balik le.  On the way, dah nak sampai umah my SIL, Sapphire tidor.  W'ouls pun grab la peluang nie nak gi jenjalan.

So, lepas tinggalkan Sapphire yg tengah nyenyak kat umah SIL, off we went to Jusco Bukit Raja...rasanya lah kot nama tempat tu hehehehe...me & SH menyopping sandals/selipar sorang sepasang.
Lepas shoppping tu, tepon SIL, Sapphire lum bangun....so, pusing2 kat situ...ternampak plak stall Nyonya Colors nie kat situ...
Dari pusing2 tak tentu hala, lebih baik dok diam-diam isi perut kan hehehehe....So, milo O 2, bihun goreng ala thai 2 and kuih muih....Food dia sedap...memang nyonya style lah...price pun reasonable.  Perut pun dah kenyang, tepon skali lagi SIL, Sapphire baru bangun...perfect timing!

Dapatlah ibu & daddy berdating berdua jap kan hehehehe...acara dating berdua nie dah cam jadik a monthly event plak and i loikeeee :)  Harus gak ada masa jez for the two of us and ada masa for us a family kannnn.....

Abis sudah crite wiken ku....Well, a simple wiken yang best!
 

18 comments:

imz said...

yezza...mesti kena ada masa utk berdua-duaan...i like too...heheh

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

harusss dating selalu gitu..hehehhe

POSH76 said...

setuju!!!! mmg bagus sekali sekala berdating berdua...mengeratkan lagi hubungan suami isterikan

☆ lieya latif ☆ said...

wah sis...bestnye...dating2 sis...tu la kan sis, bile dah ade anak2 ni nak kuar berdua mmg terhad....bile ade peluang harus laa grab kan sis.....sonok pi jalan2 berdua....dpt panjang kaki sikit heheheehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya soping...sambil dating

ch@ said...

lamanyaaaa kita tak shopping ke jj. huaaa...

Softtouch [Hanim] said...

pndai plak sapphire bg chance kat ibu n abah dia yer...betul sis mmg kene skali skala dating dua2...

Joy said...

sedap2nye nmpk kuih muih tu kak..

tigrismalaya said...

wah..rindunyer jj bukit raja, dulu keje area port klang time mengular mmg ke situ la kekdahnya..

nyonya colors pon tempat wajib dikunjungi..kuih yang ijo ada inti kacang ijo tu mmg sedapppp...pas tu pekena sekali mee siam mmg mari...best!!

mEiZ SHA said...

stay dekat klang ke yang?
:)

eLLy said...

Klu asyik berdua.. tambah2 musim hujan nie .. emm tak lama lagik bertiga la ;p

mamaadam said...

hehe dating2 ye...act memang perlu pun masa utk berdating ni, rasa mcm dulu2 bercinta balik hehe

SyaNa said...

wahh romantik dating2 kt JJ
hehee
sis, mmg kena ade time ber2 gak kan
nnt takut spark hilang :-)

rATu kEBaYA said...

masa utk berdua2an tu harus kak... saya pun selalu buat gitu...

mummysyafie said...

wah best nya..saya kalau nak berdua kena amik cuti hubby n wife.. hihih...

Aanas said...

salam rasp,
my dating time ngan hb everyday time bfast... heheh, 20 minit membincangkan hal ehwal negara rumahtangga.. heheheh..

sw33tdarling.com said...

wahhhh sempat curi masa erkk.... cuunggg!!

Dee said...

bestnya..dating2..