Friday, December 24, 2010

... 3 RM10 ...

Today, shopping time kat bazaar Jalan Tengah blakang ofis i....antara yg berjaya di rembat....puzzle nie : 3 keping RM10, kalo sekeping RM4.  Pernah i tengok puzzle gini kat pasar malam umah i, sekeping RM3.50....
Kira ok lah tu.  Nie leh dijadikan stok untuk 3 minggu akan datang...seminggu keluarkan 1...dah lama bebenor i tak belikan Sapphire puzzle nie...yang lama-lama masih ada...walopun dia tak boring, i yang boring tengok ngehehehehe...

Hasil rembatan yang lain, nanti-nantilah i show op, tak banyak pun.  Kegunaan utk aktiviti weekend nie so cam tak thrill lah show op awal2 kan ngehehehe *padahal takde benda special & mahal sgt pun*  Today, hasil shopping yang memuaskan hati i ....

14 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

berbaloi2 ni sis...sure laa anak dare u nanti...balik nanti senyum jek laa tgk mama bawak balik puzzle comey heheehehehe

Hezesuze said...

masih belum berkesempatan nak sopin ler uols hehe

maya amir said...

best layan puzzle ni..:)

nieda said...

bagus sis, rangsang minda saphire

eLLy said...

amboi mesti shooping sakan nie ..

rasp said...

lieya,
: i dah leh imagine dia nye senyuman...

hezesuze,
: wiken nie leh le shopping...

maya,
: a'ah mmg leka kan...

nieda,
: salah satu cara 'fun learning' kan..

elly,
: eh tak lah, lite lite je ngehehehe..

mummysyafie said...

sis, kalau abang minta belikan puzzle ni kan..selalu nor yang jadi mangsa kutip. hihihi..lepas dier siapkan tu..dier tabur kat atas lantai.

Nur Misnan said...

salam,.. aku juger suka puzzle
memang bagus untuk memory

Nur Misnan said...

salam,.. aku juger suka puzzle
memang bagus untuk memory

ch@ said...

oooh sungguh indah bershopping. lamanya tak shopping barang sendiri, asyik shopping barang dapur aja. semedang shopping kat pasar. comel2.

Ya ALya said...

boleh cuba gak ni untuk sara.....

Softtouch [Hanim] said...

sukalah saphire dpt puzzle tu...mesti dia gigih buat...comel plak puzzle tu...bagus asah pemikiran dia kan sis

PerantauSepi1306 said...

hehe nanti amik la aksi dia tgh wat puzzle tue... : )

miss anum said...

murah la.. lama x main puzzle