Thursday, November 18, 2010

... yogurt anlene ...

I nie tak brapa pandai makan yogurt...Setakat nie hanyalah yogurt nestle perisa mangga je yang i leh telan.  Tapi bebaru nie i try yang anlene nye plak.  Perisa tetap mangga.  Iyelah susu anlene tu i dah leh minum, try plak yogurtnye kan...

Syukur alhamdulillah...Leh makan laaa...So, beralih la i dari nestle ke anlene.  Demi untuk kesihatan *ihiks*

9 comments:

atty's said...

sama le sis..aty pun tak pandai makan yogurt..

eLLy said...

Anlene dah ade product yogurt.. harus di coba ;)

eLLy pun tak gheti sangat nak melayan yogurt nie .. klu ice cream ke keju ke emmm i like ;)

Softtouch [Hanim] said...

sy reti mkn yogurt tp xamalkan..paling suka yogurt stroberi...sedapnya...

Dee said...

i pun x suka yogurt..maybe should try mango flavour instead..mana tau suka lak mcm you..hehehe..

nieda said...

bagus utk kesihatan, saya plak tak boleh lagi nak telan susu..huhu

Joy said...

bagus tul kak rasp ni. sy sgt liat minum susu..hehehhe

Hezesuze said...

adeehh weols pun tak try lagi susu anlene ni camno??

Kamariah Awang said...

Masa ma remaja dulu ma suka sangat makan tairu... Sedap! Sekarang kalau orang sebut tairu, mungkin orang tak kenal... atau dengar namanya orang geli nak makan. Tapi dengan nama Yogart, semua orang nak cuba rasa! Itulah penangan 'jenama', kaan? hehehe...

GreenJade said...

yogurt cedap nyumm nyumm..bagus utk digestion pon ye..smooth jek mase 'melabor' saham nanti hehehe