Friday, November 12, 2010

... storage box ...

Tadi me beli storage box nie kat Jalan Tengah.  Harganya RM15...kedeks tul bangla tu coz my fwen jenuh le dok tawar minta rm13 dia tak bagi...last-last dia bagi RM14.  My fwen sebulan sudah beli box nie tak dapat diskaun langsung.  At least i dapat gak diskaun RM1 kan nghehehe...

Yang ini i letak kat ofis je. Leh sembunyikan skit harta karun i dalam tu *ihiks* plus sebenornya leh jadikan  'foot stool' gak :)  Buat2 rest kaki nie kan bila terasa penat :)  I loike!

Ok lah, dah nak berhujung minggu dah pun kan...best kan.  So uols, take care, have fun and have a splendid weekend!

16 comments:

Joy said...

warna dia menarik..ceria aja

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah sis...berkenan saya...

POSH76 said...
This comment has been removed by the author.
POSH76 said...

cutenyer I like!!!!

POSH76 said...

lupa nak habaq u too sis have a nice weekend hehe

Ciklinn said...

ciklinn beli hat besar sikit RM20 kat kwan adik.. heheh.. sis kat romantika murah tau.. besar pun besar.. tapi ciklinn lupalah harga...

eLLy said...

selamat berhujung minggu .. saya pun cotii 2 hari hoyehh hoyehh ;)

imz said...

comel-comel..suke kaler tu..pink...

nieda said...

cantiklah...pink kaler gitu

Dee said...

i pun berkenan sis..kt my house ada jual tp x terbeli lagi..hehehe..

Hezesuze said...

wow kaler pink gediks uols hehe
hepi weken uols..weken ni weols berada di melaka huhu

Nur Misnan said...

salam.. wahhhh suka colour tuh
superb pinky with happening

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

cantiklah,, berbaloi jugak dengan harga tu sb cantek

wahida said...

serius cantik storage box ni...giler cantik...tu kira murah tu kak, yg saya tgk rm 20 kat tmpt saya ni ha...

sweetdarling.com said...

sis, kalau kat opis i recycle kotak A4 jer... hahahahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

TGK KAT UPTOWN HARGA MMG RM15...CANTIK..TAKTAU MANA NAK PILIH ;)