Tuesday, November 23, 2010

... stoberi ...

Me dah lama tak ke Cameron Highlands...Ada gak nak plan bercuti ke sana december nie, lepas Aqua habis SPM tapi nowadays musim hujan so cam tak syiok plak nak gi tempat sejuk musim2 hujan...lagilah malas nanti nak berjalan plus leceh skit kan berjalan dalam hujan...so postpone laaa...

Tapi one of my fwen bebaru nie pegi sana.  I kirim kat dia RM10 bukan minta belikan stoberi tapi minta belikan bantal stoberi nie.  Tak tau rege sebenornya bila tanya dia cakap cukup RM10 tu..halallah ye dearie......
Suka banget i...bawa balik bagi kat Emerald coz dia suka bantal2 cute miut nie tetapi si Sapphire plak yang nak....apalagi, kakak beralah le...takpe nanti bebila pergi sekali lagi leh beli satu lagi ganti bagi kat Emerald...

Yang best tu dapat ole-ole dari my fwen nie...FM CH waaaaah i loike!
Thanks ye dearie....ermmmmm bila laaa i nak repeat ke CH nie....Aritu tengok kat blog sis Mimi,  tadi terjah blog sis Purplelicious pun nampak kegumbiraan dorang berholiday di sana...lagi laaa rasa cam nak pegi..  Nak tunggu lepas musim hujan nie la baru nak pegi, senang nak jenjalan kan.....

14 comments:

Joy said...

wahh besar nye stobery..makan tahun gak nk abis tu..hehehe

cikpia said...

kalau nak pi bgtau la kat blog..... mana tau bley jimba2 sama2 kat sana.... =)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun nk pg sangat tapi mcm sis ckp musim ujan kan...lagipun tggu bb besar sikit..

wida said...

wah..tgk bntal stoberi pon leh terliur ni

eLLy said...

hahaha sis betul al kisah kita petang nie serupa tapi tak sama ;p

☆ lieya latif ☆ said...

wah syok ni sis...lieya dulu mase gi CH, first nak borong bantal strawberi ...ala treadmark gitu, tak sah kalo tak beli bantal ni kalo gi CH kan...lepas ni sis, u kene borong 3-4 bijik bagi sorang satu keh keh keh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best taw..bantal stroberi..FM..manyakkkkkkkkkkkk sangattttt dan besttttttttttt sangat....hehehhe tapi kan..kan..ida xbeli pun bantal tue..huhuhuhu keta full xleh nak letak bantal dah..hehehe xpa nanti nak pegi lagi la.. :P

Hezesuze said...

BESAR PUNYA!! haha

Kamariah Awang said...

Insya Allah, kalau ada umur 13dec10 ni, sampailah ma ke Cameron Highland.. Mudah2an, amiiin...

wahida said...

apasal sumer org nak gi CH ni? ni yg jeles ni..kalau sis pegi, nak ikut!!

Dee said...

pegi time ni ujanlah sis..lepas tu nti ramai sgt orang..tp nti pegi tau..best..

sW33tDaRLinG said...

i pun teringiiiiiiiiiiiin nak piii!

maya amir said...

walaupun i org pahang, i tak penah sampai CH.. adoii yai..mmg kene gi nih..heheh

mummysyafie said...

kalau pegi CH, sana sini nampak stoberi..nanti leh la sis bawak family gi