Friday, November 26, 2010

... sale sale sale ...

Dah nak masuk bulan 12 nie macam-macam sale ada kan....Kat lobby ofis i pun ada sale MAS.  Mostly barang yang dijual on flight tu kan, yg dalam buku 'temptations' tu ada sale dari 35% keatas rasanya....

Nie semalam punya crowd....Semalam i went, beli perfumes for SH and the kids...tapi tak snap gambar perfumenye...malas aaa....Tadi lunch pun i terjah gak, beli kiriman my fwen..Untuk diri sendiri kali nie tak beli coz semalam balik umah tengok perfumes i banyak lagi, so jangan membazir.....

Ni lah antara list of things that is on sale....to me worth it gak la kan....
Esok last day sale.  Kul 5petang habis.  Venue kat lobby Bangunan MAS, Jalan Sultan Ismail...I rasa barang-barang dia tak sebanyak cam last year laa...This year limited skit choices dia....Tapi pada sesiapa yang berminat, meh le terjah ye....

Selamat Berhujung Minggu and Jaga Diri Baik-Baik.....

13 comments:

POSH76 said...

Sis I nak pi terjah la esok...murah ni...thanks for the info....jgn dah habis sudah...huhu

zie said...

Wah - marveles, dah la saya suka giler perfumes nie semua......best best best....

rATu kEBaYA said...

aduh sis.. bestnyer sale2 ginikan..

imz said...

adui..sale..sale...tak gaji lagi nie....next week baru gaji..sabar..sabar..hehehe

sisdee said...

adoiii sakitnya ati tgk senarai tu :(

Kamariah Awang said...

Berjimat dan berhemat, Rasp... Jangan membazir,beli apa yang perlu aje ye..! Ingatan dari orang veteren!

Sharinginfoz said...

macam2 sale sekarang ni kan, apa yang penting beli yang mana perlu aja

Joy said...

ohh perfume masih ada ;)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...mcm xdpt je terjahlah sis..xpelah sy bg chance kat org lain...thanx sis for the info

Hezesuze said...

walaweeii murah gilos erge perfume tu uols...tapi jauh ler pulak nak terjah ...uwaaaa!!

maya amir said...

skang kat mana2 sale..phewww...duit..duit..duit.. terbang..uwaaa...

wahida said...

nak shopping, tp wit yellek lah...huhuhu....

Dee said...

cis..bila ku pindah opis..baru ada sales2 nih..hihihi..tp masih teringat kita gi sales di ampang..bestkan..