Saturday, November 6, 2010

... sale sale sale ...

Sale Sale Sale...berminat?  Sila terjah kat sini.  Macam-macam ada...

* pics credit to sir google *


Kot-kot lah uols nak terjah during cuti-cuti nie kan.  Nak membeli untuk keperluan sendiri ke or perhaps nak bagi hadiah.. I dah terjah satu sale.  Takde lah beli banyak pun, nanti-nanti i stori k.  Ni w'ouls  nak bersiap, nak keluar attend wedding.  

Till then, enjoy shopping!

11 comments:

Softtouch [Hanim] said...

sale mana tu?nk terjahlah..sy ari ni pun ada wedding, jiran dpn umah...

Sharinginfoz said...

yang penting beli apa yang perlu aja

cha said...

no RM no sale, huaaaa...

maya amir said...

sale without RM tak syokk...uwaaaa...heheh

Kancilbiru said...

jangan membazir tau...kalau blanja ai tak per...ekekeke

reena said...

pompuan kalau dengan sales memang takleh dipisahkan gitu ;) hiii~

Wawa~* said...

year ender ni makin banyak sale... abis ar duit kiter sume.. ahahahaha

arianna adrizal said...

lama da xpi sale. dulu ada geng laju ja.. hehe

Zezebel said...

gaji tak masuk lagi ni.., macamana nak pergi sales. Hehehehe....

Joy said...

syok sungguh bila ada sales..last friday masuk jusco..rambang mata jap..hehehehe

rasp said...

hanim,
: terjah jgn tak terjah...

sharinginfoz,
: betul tu...jgn membazir kan..

cha,
: i agree...no RM see only...

maya amir,
: no RM baik jgn terjah kannnnn :(

niza,
: ngehehehehe...boleh boleh boleh...

reena,
: ya betulllll....

wawa,
: kena bijak berbelanja la kan...

arianna,
: u takmo geng dgn i ka, silap haribulan, u yg kena babysit sapphire hahahahaha...

zezebel,
: sabor till gaji masuk k :D

joy,
: time sales, mata mesti rambang hehehehe