Monday, November 1, 2010

... kereta baruku ...

Jom sapa nak naik kereta baruku, sila angkat keyboard...
Hanyalah perasan je ye, ngehehehe, ya amponnnn..... Sebenornya, me nak kena arrange antor kete big boss gi servis...dapat pegang kunci kete kejap pun jadiklah :D

Verangan itu free tapi jgn verangan over over dah :)

20 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

okey ar tu sis, verangan tak kene bayar heheeheh......

pegang kunci pun jadi laaa...amik berkat org kate keh keh keh ...

Joy said...

nk tumpang..nk ambik bau ;)

SyaNa said...

ingat sis nak buat contest "teka kete baru saya" sape menang dpt naik kete ngan sis
hahaa

Softtouch [Hanim] said...

dpt pgg kuci pun dah ok sis..sy ni pgg kunci pun xde..hanya mampu tgk dr jauh jer

Nur Misnan said...

salam raps..
mana tau selepas pegang kunci
mimpi jadi kapas.. hahaha

belanja roti banjir..

Dee said...

sib baik i dh merasa naik lexus..so, xpelah..hihihi..

momguess said...

oushhhh
LEXUS!!!

sw33tdarling.com said...

kena servis pun servis ler... redha jer laa janji ahcungnyaaaa

POSH76 said...

berangan pun mana tau leh jadi kenyataan hehe

imz said...

i teringin tol nk bwk kete besar2 ni...

Sharinginfoz said...

apa lagi jalan2 keliling kota

Hezesuze said...

mane tau pegang kunci kete boss 1day dpt jugak kete camgitu...ydok?? ngeee

tukang karut said...

kt umah aku byk lexus tu,aku simpan dlm laci..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah ingat betul td tukar keta.. nak gak tumpang merasa keta baru.. tak pe sis, mana tau satu hari nanti boleh pakai keta hebat dari ni

Kamariah Awang said...

Baru nak ucap tahniah dapat kereta baru....

ratna said...

berangan tak salah kan sis.. kdg2 berangan tu satu motivasi gak.

ratna said...

berangan tak salah kan sis.. kdg2 berangan tu satu motivasi gak.

GreenJade said...

hehehe baru nk ngendeng2 nk tumpang keta baru dia hihihihi

xpe sis..arini pegang koncik..sok2 tulat tungging mane tau bedebum sebijit dpn mato..hehehe :D

nieda said...

hehe..berangan lama2 jadi kenyataan!!Amin..sape tau one day kan??

arianna adrizal said...

verangan itu indah kak hehehe. sy kat sini hari2 verangan tgk bos2 naik Lexus ni. ;)