Thursday, November 18, 2010

... kayu ...

Cerita hari Ahad lepas, pepagi after w'ouls dah breakfast gitu, dapat call dari Aqua...dia minta w'ouls datang kat dia lunch hour....

Bila sampai kat asrama, dia cakap sebenarnya dia tingin nak makan nasi kandaq hahahahaha...mamak fella sungguh kamu Aqua...so, w'ouls bawa dia kuar makan kat Kayu Nasi Kandar kat Bandar Tun Razak...

Dah settle makan, singgah supermarket, beli Oats, drinks dan cornflake untuk stok makanan Aqua...setakat untuk sebulan je lagi dia dok kat asrama tu kan, so memang beli skit je pun... lepas tu balik hantar dia balik semula ke asrama..

Hai, anak-anak.  Sib baik laaa asrama kamu nie dekat.  Last-last minute pun dapat gak laa nak tunaikan permintaan hehehehehe...

8 comments:

Dee said...

sis, dia x cuti lagi eh? kenit sebelah tu makan x nasi kandaq?

maya amir said...

die asrama mana sis? best kan asrama dkt nagn umah..i slalu jeles my friend yg dok area kl/s'ban..sekolah i kat sban..umah kat kuantan..uwaa jauh tuh..heheh

Softtouch [Hanim] said...

betul sis, nasib dekat je asrama dia kan..boleh lah amma dia nak melayan..amobie berkepit je sapphire ngan along d..

atty's said...

lambat lak dia cuti ye sis..

geramnya pp saphire tu..nak gigit je..

rATu kEBaYA said...

bestnye nasi kandar... dah lama tak makan sis..

zarin said...

berselera nampak aqua makan

POSH76 said...

sekejap pun jadi lepas rindu yang penting dekat...tak pernah pi kayu kat sini...si comei tu temankan abg makan yer

eLLy said...

wow ibu kamu belikan makanan yg berhasiat sahaja untuk kamu ;)