Friday, November 19, 2010

... i'm back ...

I'm backkkk....  Dah balik semalam dan hari nie i bercuti.

Malam nie my sister dari Penang datang tidor kat umah.  So, today aktiviti kemas-mengemas...Esok ada wedding kezen i.  So, most of my aunties and uncles yang ada kat utara, dah ada kat kl.  Tak sabar nak jumpa dorang esok :)

InsyaAllah i akan cuba singgah ke 'umah-umah' uols nanti ya.  Rindu nak dengar stori morri uols... 
Till then, have a wonderful weekend and take care!

9 comments:

Softtouch [Hanim] said...

hepy weeken sis n take care too

Dee said...

happy weekend to you too..cutenya kucing tu..

POSH76 said...

Happpy weekend sis...sedapnyer kucing tu bobom

imz said...

sama-sama enjoy bersama keluarga..!

wahida said...

enjoy ur weekend sis!!!

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

kenduri kawen mesti banyak bulan2 cuti sekolah ni kan..

ok sis, hepi weekend

Hezesuze said...

xleh nak hepi weken uols sbb ada tempahan catering kekdahnye..tambah2 lagik weols dah jdi bibik kan..so manyak koje ler haha

eLLy said...

this weekend pun cousin eLLy kawen majlis bertandang ke rumah lelaki pulak ... tak sabar nak tunggu sanak saudara from penang turun ;)

maya amir said...

wedding di sana sini:)happy weekend walaupun esok dah monday..huhu