Thursday, November 11, 2010

... ice cream ...

Hari nie keputusan UPSR keluar...dag dig dug lah hati parents and student yang amik peperiksaan nie kan termasuklah i & Emerald.  Dia tak bagi i cuti...She said, she's gonna call me once dapat result.  Dia nak stay dgn kengkawan kat sekolah, spending as much time possible with the close friends seblum memasing nak bawa diri memasing ke sekolah menengah nanti nie.  Semoga semuanya mendapat keputusan yang memuaskan ... jom kita cooooolllll kan diri....

I nie sebenarnya bukanlah pengemar ice cream sangat... Sekali sekala sedap gak layan ....  Kalo makan kat luar, whatever is serve tu lah yang i jamah tapi kalo kat umahnye..i suka tambah2 apa yang ada...Camnie...

Kononnya banana split lah kan...

Yang nie plak makan dgn tapai...sedapppppp...

Tapi i kureng skit ice cream or cake or donut yg letak topping yang halus2 kaler2 tu., memang leh potong stim ooo :D ..amenda lah org panggil tu, colorful sprinkles ke...tak tau laaa...tapi ghupa dia lebih kurang cenggini laaa..
* pics credit en google *

Tapi kalo topping cokolat, kacang ke ok je....Uols suka makan ice cream dak?  Perisa and fave topping?

12 comments:

nieda said...

i plg suka ice cream..pastinya flavor coklat, dpt ice cream rasanya hilang semua masalah. huhu

Sharinginfoz said...

sekali sekala layan aiskrim ok juga kan

atty's said...

ya allah sis..mesti sedap tu..mkn ngn banana

semoga emerald dpt result yg bagus.

Softtouch [Hanim] said...

mkn aiskrim tapi xsuka aiskrim..bolehlah masuk tekak tp bkn fav..tp suka aikrim kalu letak cairan coklat kat atas aiskrim tu..sedapnya...
semoga emerald dpt result yg sgt cemerlang

wahida said...

perrgghh..banana split always my feveret...moga emerald dpt good result..amin...

Hezesuze said...

amboi rajinye pelbagai kan eskrem huhu...weols tak dan nk buat tu sume..ujung2 ngap terus dalam bekas eskrem tu ahaksss

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah sis
telan ayaq liur tengok pic ice cream tu sis.....

POSH76 said...

mesti suspenkan tp I know ur daughter sure do the bess...5A confirm....suka ice cream sikit2 jer...hehe

eLLy said...

ice cream with tapai? emm camne la rasanye tu

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sedapnya ais krim sis... tetiba rasa nak mkn aiskrim sundae MC'D

imz said...

yg i paling berkenan eskrimla...ala-ala..banana split...

Dee said...

dee suka kacang yg byk..dap2..