Tuesday, November 2, 2010

... hilang stress ...

Hari jumaat lepas kan i cakap dapat panggilan dari my fwen.  Dia blanja w'ouls melepaskan stress di karaoke...ngehehehe...lama bangets i tak ke situ :)

Nie antara food yg kami jamah.  Gambar-gambar ada amik tapi tak clear aaaa, tang gambar food nie je yg clear plak ngehehehehe.....


Tapi yang pastinya, memang w'ouls lebih ke ketawa dari nyanyi hahahahha..  Hilang skit stress memasing kot.  Thanx ye Cik Ta blanja w'ouls semua...next time nak gi men'sumbang'kan lagu, ajaklah i k ngehehehe...

10 comments:

Sharinginfoz said...

memang melepaskan stress kan

☆ lieya latif ☆ said...

wah syok tu sis.....mmg best....menyumbang suare pastu gelak2.....enjoy kejap...release tensen kejap kan sis....

Softtouch [Hanim] said...

xpernah pg karaoke sis...tp mmg betul dpt melepaskan tension sbb boleh ejrit2 kan...:)

eLLy said...

i gi last Sunday.. memang syokkk .. gelak je yg lebih ;)

Dee said...

sis..nyanyi ke? u tu kan malu2..hahaha..nti kita jumpa n karok lagi ye sis..tgu sis bunga matahari tu x bz..hahaha..

Kamariah Awang said...

Waaah tahun depan bolehlah masuk AF.. Hehe...

maya amir said...

wahhh i tingin nak gi karaoke.. tapi tadek geng..uwaaa...heheheh

ikiqzana said...

lama sungguh i x g karok.. last aritu sama kita g dulu kt pavilion. tu la sis rindukan dulu2 jumpa-jumpaan.

Kancilbiru said...

dapat makan memang hilang stress...hehee

sw33tdarling.com said...

yang penting dapat together2 kan sis... i pun lama tak masuk k-ok ni...