Tuesday, November 9, 2010

... friends ...

* pics credit to google :) *


Thanx ya Sis Nasaz untuk hadiah nie. Birthday sis Nasaz semalam tapi i plak yang dapat hadiah darinye . Rasanya nie sempena i join contest namakan 'satu benda tu' kat blog sis tu kan, i dapat saguhati kalo tak silap i ngehehehe. Apa-apa pun, I loike it sooo much dan terima kasih gak sebab sudi jadik my fwen!

Cute kan keychain froggy tu...i loike!

11 comments:

IdaShah said...

mmg cute keychain froggy tu

mEiZ SHA said...

cutenyer froggy tue..:)

Softtouch [Hanim] said...

comeynya key chain froggy tu....

eLLy said...

Murah rezeki sis berdua.. sorang memberi sorang menerima ;)

POSH76 said...

bessnyer dapat katak cumil tu hehe
card tu pun kiutlaaa

Hezesuze said...

wah beshnye dpt gift gtew..uols bila lak nk bagi weols gift nie...mihahahahahaha

Dee said...

a'ahlah sis..kiut betullah..

.s.o.f.i.a. said...

naseb bek kak rasp penah bagi me hadiah....... kalau tak memang dah paksa bagi froggy tu dah..... he he.... cute bangat!!!

ikiqzana said...

best la sis dpt gift cantik keychain katak tu.. suker.

mummysyafie said...

comel nya..kalau dapat gift katak ni mmg tahu dari sapa..

~ Lady ell ~ said...

heheh pandai pulak die carik keychain ala2 frog kat blog die yer..