Tuesday, November 23, 2010

... debaran bermula ...

Hari ini debaran bermulalah bagi pelajar-pelajar tingkatan 5 yang menduduki peperiksaan SPM.  Bukan sahaja pelajar-pelajar yang berdebar, ibubapa dorang pun pasti berdebar termasuklah i, dag dig dug hatiku....


Kepada anakku Aqua....ibu doakan dipermudahkan urusan mu ini sayang.  You've studied hard & smart, now jez do your best.  Smoga u tenang & baca soalan-soalan tu dengan teliti, dan jangan lupa berdoa kepadaNya sentiasa... Jangan gementar ya!  Bior ibu je yang gementar hehehehe....His last paper will be on the 8 December.  Sampai haritu lah i pun berdagdigdug.......

Kepada my fwenz yang anak uols amik SPM, gud luck ya!

23 comments:

cha said...

teringat masa SPM dulu², tipon mama nangis² mntk maaf sblm msk dewan. suka SPM masa tu sbb hostel tak ramai org dan boleh buat apa saja, tapiii kena ingat juga SPM. hehe.

mEiZ SHA said...

gud luck abang..:)
uish ninie dulu kak sampai tido pon bw buku
hehehe

atty's said...

gudluck aqua..semoga dpt menjawab dengan tenang.amin

Softtouch [Hanim] said...

betul sis, anak2 pekse kita pun berdebar..gud luck pd aqua..buat yg terbaik yer..untie percaya awk boleh buat punya...

imz said...

insyaallah..semoga Allah permudahkan segala...harap dia leh jawab dgn tenang..!!

rATu kEBaYA said...

Good luck... semoga tenang semasa menjawab nanti ye

IdaShah said...

yeah! buat yg terbaik aqua

☆ lieya latif ☆ said...

ooooooooo ye...aqua spm yeak sis tahun nie...insyaallah sis, anak u bijak....insyaallah boleh buat dengan baik...semoga aqua dipermudahkan mase menjwb exam nanti...

untung u sis, dah ade anak besar teruna .....

SyaNa said...

gud luck aqua..
gud luck sis jugak..
sure dua2 tgh kecut perot

Hezesuze said...

wah dah beso anak uols ye....gud luck for him

POSH76 said...

tengok pun dah tau mesti "smart student" ni...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck aqua...all the best..

nieda said...

good luck ya...best anak dh besar.

maya amir said...

yelaa kan..mommy mesti debar lebih.. insya Allah, he'll do the best:)

sw33tdarling.com said...

gud luck dear... buat betul2... double check all d answers

Joy said...

gud luck!

lily lotus said...

anak i yg kindie tu kalau exam pun i dagdig dug..inikan pulak SPM! all the best to him...

rasp said...

cha,
: memang suspen je nak ngadap SPM kan sis...

ninie,
: thx sis...wahhhh tido dgn buku tu...mesti top skorer :)

atty,
: aminnnnn....moga2 lah tu sis..

hanim,
: thanx ya sis....

imz,
: amin....moga2 tu sis...

aishah,
: tu lah kan...amin...

idashah,
: insyaAllah....

lieya,
: moga2 lah tu sis, amin...anak dah besar teruna, ibu nye dah senja :D

syana,
: memang kecut banget sis...thx for the wishes...

hezesuze,
: yup dah besor2...thx!

posh,
: iye ke sis hehehehe..

purplelicious love,
: thx sis...

nieda,
: thx...lega la skit...

maya,
: natural for all mothers kan..

afkarz,
: hehehe i soh dia triple check hehehehe...

joy,
: thx....

lily,
: hahahahaha...jadik ibu2 gini lah kan.....thx sis!

eLLy said...

Good luck Aqua!! dan buat ibu Aqua all the best & selamat berdandut dagdigdug

wahida said...

gud luck aqua...akak lak yg cuak ni..hi hi..

Dee said...

good luck aqua..i bet he will do his bestlah sis..don't worry to much ok..pray for his success..

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

gud luck aqua!u can do it k!:)

mummysyafie said...

sis, hencem anak sis nie..

auntie doakan semoga Aqua boleh buat yang terbaik untuk SPM. semoga menduduki peperiksaan dengan tenang.

insyaallah sis..aqua pasti boleh..